τεχνολογία

WWDC 2017: Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ APPLE

Σύμφωνα με προηγούμενη αναφορά του ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo, περιμένει πως η Apple θα αποκαλύψει στην εκδήλωση αυτή το νέο μέλος της οικογένειας Apple, ένα ηχείο (Siri - Speaker) ανοίγοντας με αυτό τον δρόμο για την εταιρεία, σε μία νέα αγορά προϊόντων. Στην ίδια εκδήλωση ο Kuo πιστεύει πως ίσως η Apple ανακοινώσει κι ένα νέο αναβαθμισμένο iPad Pro, με διαγώνιο 10,5 ίντσες. Ας πάμε όμως στα “σίγουρα”. Κάθε χρόνο στην εναρκτήρια ομιλία τα ηγετικά στελέχη της Apple, αναφέρονται στις νέες εκδόσεις των λειτουργικών. Για φέτος αναμένουμε τα νέα χαρακτηριστικά, που θα εμπεριέχονται στα λειτουργικά συστήματα iOS 11, macOS 10.13, tvOS 11 και watchOS 4. Θα πρέπει να γίνει κάποια αναπροσαρμογή στο χρόνο της ομιλίας προκειμένου να ενταχθούν σε αυτή και οι νέες συσκευές. 
Στο παρελθόν έχουμε ξαναδεί τέτοιου είδους ανακοινώσεις στο συγκεκριμένο συνέδριο, οπότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν επαναληφθεί το "έργο". Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του WWDC 2012 η Apple είχε κάνει ένα preview των Retina MacBook Pro, ενώ το 2013 είχαμε πάρει μία πρώτη γεύση από την επαγγελματική πρόταση στην οικογένεια υπολογιστών Mac της εταιρείας, το ολοκαίνουριο σχεδιαστικά, Mac Pro. O αναλυτής αναφέρει πως η επόμενη νέα έκδοση iPad Pro, θα έρθει με έναν εντελώς νέο σχεδιασμό. 
Εμφανισιακά θα μοιάζει με το iPad των 9,7 ιντσών, με μειωμένα όμως bezels περιμετρικά, φωτογραφίζοντας έτσι και το τι θα έχουμε να περιμένουμε σχεδιαστικά στη συνέχεια και από τη σειρά των συσκευών iPhone. Το νέο ηχείο το οποίο θα καθοδηγείται φωνητικά (μέσω της εικονικής βοηθού), ίσως συνδεθεί με τις ανακοινώσεις της πλατφόρμας HomeKit, με εφαρμογές που θα αφορούν το “έξυπνο σπίτι”. Σύμφωνα πάντα με το αναλυτή, η νέα έξυπνη συσκευή θα έχει κρυστάλλινο ήχο και θα είναι ακριβότερο από ανταγωνιστικές προτάσεις όπως το Amazon Echo. Το νέο έξυπνο ηχείο, πιθανολογείται πως θα φέρει και μία οθόνη LCD αφής, αλλά δεν διευκρινίζεται ο ρόλος της.

About Freegr network

Από το Blogger.