ειδήσεις

X299 AORUS Gaming 7 Pro της GIGABYTE!

Η GIGABYTE ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τη νέα της high end μητρική για το X299 chipset ονόματι X299 AORUS Gaming 7 Pro. Με components παρμένα από την server αγορά και features που έχουμε δει σε πολλές high end υλοποιήσεις της, η GIGABYTE λανσάρει επίσημα την Gaming 7 Pro στην αγορά έχοντας ότι μπορεί να ζητήσει πρακτικά ένας απαιτητικός χρήστης από τη πλατφόρμα. 
Onboard βρίσκουμε άφθονο RGB μαζί με υποστήριξη για έως και τρεις κάρτες γραφικών σε SLI ή Crossfire χάρη στις μεταλλικά ενισχυμένες PCIe x16 υποδοχές της αλλά και ευμεγέθες σύστημα ψύξης στα VRM με heatpipe για καλύτερη ψύξη του κυκλώματος, κάτι που την ξεχωρίζει από την απλή Gaming 7 Το κύκλωμα τροφοδοσίας των 12 φάσεων PWM υπόσχεται και απροβλημάτιστο overclocking. Μάλιστα στις δοκιμές της εταιρίας, ο 18πύρηνος 7980XE της Intel που είναι αρκετά ενεργοβόρος στις υψηλές συχνότητες, κατάφερε να τρέξει στα 4.6GHz απρόσκοπτα στο testbench της GIGABYTE, υποδηλώνοντας τη ποιότητα των VRM που αρκούν για οποιονδήποτε επεξεργαστή της σειράς Core X για το X299 chipset. 
Η μητρική περιλαμβάνει και τρεις M.2 υποδοχές για σκληρούς δίσκους με support για RAID και φυσικά NVMe drives για υψηλές επιδόσεις στον τομέα της αποθήκευσης. Τέλος, μαζί με τα συνοδευτικά καλούδια, όπως το USB DAC UP 2 για σταθερή τροφοδοσία στις USB, τον περιφερειακό ήχο Creative Sound BlasterX 720 και άλλα πολλά που αναγράφονται στο επίσημο site της εταιρίας, προσθέτουν σε μια ολοκληρωμένη gaming εμπειρία.

About Freegr network

Από το Blogger.