freegr

Notebook Acer θα είναι διαθέσιμα με NVIDIA GeForce GTX 16 GPU

Τα notebook της Acer, όπως τα Predator Helios 300, Nitro 7, Nitro 5 και Aspire 7, που παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο next@acer θα διαθέτουν τα τελευταία GPU, GeForce GTX 1660Ti και 1650
Η Acer ανακοίνωσε σήμερα ότι πολλά notebook που παρουσιάστηκαν στην παγκόσμια συνέντευξη τύπου next@acer global πριν λίγες μέρες, ανάμεσα τους τα Predator Helios 300, Nitro 7, Nitro 5 και Aspire 7 θα είναι διαθέσιμα με τα τελευταία γραφικά NVIDIA® GeForce® GTX™ 16 GPU.
«Η Acer είναι ενθουσιασμένη που είναι μία από τις πρώτες εταιρείες της αγοράς που ενσωματώνει τα νέα GeForce GTX 16 GPUs στους υπολογιστές της» δήλωσε ο James Lin, General Manager, Notebooks, IT Product BusinessAcer Inc. «Οι gamers, οι καταναλωτές υψηλών απαιτήσεων και οι δημιουργοί περιεχομένου θα επωφεληθούν από την πρωτοποριακή απόδοση γραφικών των GPU GeForce.»
Οι νέοι επεξεργαστές γραφικών GeForce GTX 16 είναι κατασκευασμένοι με την πρωτοποριακή απόδοση γραφικών της βραβευμένης αρχιτεκτονικής NVIDIA Turing™ . Σχεδιασμένοι για να προσφέρουν ένα δυνατό συνδυασμόκαινοτομίας gaming, next-gen γραφικών και ενεργειακής απόδοσης, αποτελούν το supercharger για τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της εποχής μας , ενώ είναι ακόμα ταχύτερα με μοντέρνους τίτλους.
Το Predator Helios 300 ανεβάζει τον πήχη
Μία νέα επιλογή για τα τελευταία GeForce GTX 1660 Ti έχει προστεθεί στοPredator Helios 300, όπου η κορυφαία διαμόρφωση είναι με GeForce RTX™ 2070 GPU με Max-Q Design. Οι gamers θα ενθουσιαστούν κυρίως με το συνδυασμό του νεότερου επεξεργαστή Intel Core i7-9750H 9ης γενιάς, των τελευταίων γραφικών GPU NVIDIA GeForce,της εώς και 32GB μνήμης DDR4 2666MHz και των μέχρι δύο PCIe NVMe SSDs σε RAID 0 συν ένα σκληρό δίσκο. Όλα αυτά το καθιστούν ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, που όλοι οι gamers θέλουν να αποκτήσουν για να απολαμβάνουν τα σημερινά AAA games.
Τα Nitro 7 και Nitro 5 βάζουν τους gamers στη μάχη
Η επιλογή με το νέο GeForce GTX 1660 Ti θα είναι διαθέσιμη και στις ανανεωμένες σειρές Nitro 7 και Nitro 5, που θα φέρουν το νέο επεξεργαστή Intel Core i7-9750H 9ης γενιάς με τα τελευταία γραφικά GPU GeForce GTX για κορυφαία απόδοση gaming. Το νέο Nitro 7 της Acer είναι ιδανικό για casual gamers, που αναζητούν το καλύτερο τόσο στο design όσο και στην απόδοση. Έχει ολοκαίνουριο, κομψό μεταλλικό πλαίσιο με πάχος μόλις 19,9 mm1. Η οθόνη 15,6 ιντσών υψηλής ανάλυσης, αποδίδει ολοζώντανα χρώματα, με ρυθμό ανανέωσης 144Hz1 και χρόνο απόκρισης 3 ms 2 για tear-free εμπειρία gaming, κάτι πολύ σημαντικό μέσα στη δίνη της μάχης.
Το ανανεωμένο notebook Nitro 5 της Acer επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με εξαιρετικές λεπτομέρειες, χάρη στην οθόνη IPS3 Full HD, η οποία διατίθεται σε μέγεθος είτε 17,3 ιντσών με λεπτά περιθώρια, είτε 15,6 ιντσών με την εκπληκτική αναλογία 80% screen-to-body.
Acer Aspire 7: Ισχύς με ταχύτητα φωτός
Το νέο Aspire 7 της Acer θα κυκλοφορήσει με τα τελευταία γραφικά GPU GeForce GTX 1650. Διαθέτει επεξεργαστή Intel® Core™ i7-9750H 9ης γενιάς και ενσωματωμένη μνήμη DDR4 έως 16GB. Το Aspire 7 δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών εργασιών μέσω απαιτητικών εφαρμογών με ευκολία. Απευθύνεται κυρίως σε όσους αναζητούν ένα notebook, που μπορούν να το πάρουν παντού μαζί τους, όπως καταναλωτές υψηλών απαιτήσεων, designers και δημιουργούς περιεχομένου. Το Aspire 7 με το μεταλλικό του κάλυμμα και το πληκτρολόγιο που διαθέτει, δεν είναι απλά ένα όμορφο laptop, αλλά έχει υψηλή απόδοση με απίστευτη απεικόνιση, ισχυρό επεξεργαστή και κορυφαίο ήχο.

About Freegr network

Από το Blogger.