freegr

Ο Chromium-powered Edge Browser είναι τέλειος;

Ο Chromium browser της Google, αποτελεί τη βάση για πολλούς web browsers που δεν έχουν αναπτυχθεί από την Google. Ο Microsoft Edge για Windows, o Brave Browser και ο Opera, είναι μερικοί μόνο από τους σημαντικούς web browsers που βασίζονται στην browser engine του Chrome.
Αν και αυτοί οι browsers τρέχουν την ίδια engine μπορούν να περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά που διαφέρουν μεταξύ τους. Δυο χαρακτηριστικά που απουσιάζουν σχεδόν από κάθε browser που βασίζεται στο Chromium για το Android είναι ο συγχρονισμός των bookmarks και του ιστορικού με την Google και η υποστήριξη Chrome extensions. Το τελευταίο ειδικά είναι πολύ πιο περίπλοκο, καθώς τα επίσημα Chromium builds για το Android δεν υποστηρίζουν τα Google Chrome extensions. Αυτό βέβαια, δεν σταμάτησε το developer του Kiwi browser από το να προσθέσει υποστήριξη των extensions του Chrome στη τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του browser.
Ο Kiwi είναι ένας πολύ γρήγορος Chromium-based browser, στον οποίο είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα, δίνοντάς του τον τίτλο, του καλύτερου web browser. Η τελευταία και πιο πρόσφατη ενημέρωσή του προσθέτει την υποστήριξη εισαγωγής οποιουδήποτε Chrome extension που δεν βασίζεται σε x86 binary code. Αυτό σημαίνει, ότι δεν θα λειτουργεί κάθε extension, αλλά πολλά ήδη υπάρχοντα Chrome extensions θα λειτουργούν μια χαρά, όπως για παράδειγμα Youtube Dark ThemeBypass Paywall, ακόμη και το uBlock / uMatrix (αν και η χρήση του Ublock και οποιουδήποτε ad blocker στο techmaniacs.gr μας σκοτώνει, βάλτε μας σε whitelist αν θέλετε 🙂 ).
Κατέβασέ το εδώ
Πως εγκαθιστούμε ένα Google Chrome extension στον Kiwi browser
Μόλις κατεβάσεις την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του Kiwi Browser, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την υποστήριξη extensions. Άνοιξε τον Kiwi και πληκτρολόγησε το chrome://extensions στην address bar. Ενεργοποίησε το developer mode. Αν δεν εμφανίζεται, θα πρέπει να κάνεις reload το tab. Στη συνέχεια, μπορείς να εγκαταστήσεις ένα chrome extension που επιθυμείς.
  • Πηγαίνεις στο Chrome store στο desktop mode
  • Επιλέγεις το extension της επιλογής σου
  • Το εγκαθιστάς. Αυτό ήτανε!
Με πληροφορίες από XDA Developers

About Freegr network

Από το Blogger.