Ο δωρεάν τρόπος για mirror και έλεγχο οποιουδήποτε Android smartphone

Το νέο screen mirroring feature των Windows 10 λειτουργεί μόνο σε μερικά smartphones και PCs. Στο συγκεκριμένο άρθρο όμως αναφερόμαστε στο πως μπορείτε να κάνετε mirror την οθόνη οποιουδήποτε Android smartphone στο Windows PC σου και να το ελέγξεις με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Το howtogeek.com προτείνει το scrcpy για αυτό. Είναι δωρεάν, ανοικτού κώδικα για mirroring και έλεγχο της οθόνης του Android στο desktop σας. Μόνο που σε σχέση με τη λύση των Windows, θα πρέπει να συνδέσεις το τηλέφωνό σου με το PC με ένα USB καλώδιο. Αν επιθυμείς ασύρματη σύνδεση, τότε προτείνουμε το AirDroid ή το AirMirror.
Κατεβάζουμε το scrcpy από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο στο Mediafire.com, ανάλογα με την έκδοση των Windows που έχουμε, είτε x64 ή x32. Αποσυμπιέστε τα περιεχόμενα του συμπιεσμένου αρχείου σε έναν φάκελο στο PC. Για να τρέξετε το scrcpy απλά κάντε διπλό κλικ στο scrcpy.exe αρχείο.Αλλά αν το τρέξεις χωρίς ένα Android τηλέφωνο συνδεδεμένο στο PC, απλά θα πάρεις ένα μήνυμα λάθους.
Στη συνέχεια θα πρέπει να προετοιμάσουμε το Android smartphone μας. Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένα τα developer options και το USB debugging mode, πριν το συνδέσεις στο PC σου με ένα USB καλώδιο. Μόλις το κάνεις, σύνδεσε το τηλέφωνό σου με το PC. Κάνε διπλό κλικ στο scrcpy.exe αρχείο για να το τρέξεις. Θα δεις μια επιβεβαίωση “Allow USB debugging?” στην οποία θα πρέπει να συμφωνήσεις. Μόλις το κάνεις αυτό, όλα θα λειτουργούν κανονικά. Η οθόνη της συσκευής του Android θα εμφανιστεί στο desktop και θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ποντίκι και το πληκτρολόγιο για να το ελέγξετε.

, , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.