freegr

VAIO γεμάτος με θύρες σύνδεσης περιφερειακών

Η συνδεσιμότητα είναι ο γνώμονας σχεδιασμού του νέου VAIO laptop που φιλοξενεί στο πλαίσιό του όλες τις απαραίτητες θύρες για τη σύνδεση άλλων συσκευών μαζί του.
Αναλυτικότερα, το VAIO SX12, παρόλο που έχει μικρό μέγεθος και οθόνη διαγωνίου 12.5 ιντσών, διαθέτει τρεις θύρες USB-A, μία USB-C που χρησιμοποιείται και για την φόρτιση, θύρα HDMI, θύρα επέκτασης μνήμης SD, Ethernet, VGA και βύσμα σύνδεσης ακουστικών και μικροφώνου. Πρακτικά, προσφέρει όλες τις επιλογές ενσύρματης συνδεσιμότητας που μπορεί να ζητήσει κανείς, ενώ παράλληλα δεν του λείπουν και όλες οι μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας.
Το πληκτρολόγιο εκτείνεται σε όλο το κάτω μέρος του πλαισίου για άνετη πληκτρολόγηση, ενώ μπορεί κανείς να το παραγγείλει και με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα LTE. Μεγάλο σε διαστάσεις είναι και το trackpad στο κέντρο, για να μην είναι δύσκολος ο χειρισμός των Windows σε ένα μικρού μεγέθους φορητό υπολογιστή. Στο εσωτερικό του φιλοξενούνται επεξεργαστές Intel Core i5 ή i7, με τέσσερις πυρήνες, 8ης Γενιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό βάρος του VAIO laptop δεν ξεπερνά τα 888 γραμμάρια, καθιστώντας το ιδανική λύση για όσους βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει.


Η εύκολη συνδεσιμότητα, ο πρακτικός χαρακτήρας και το λεπτό προφίλ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της VAIO που αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από την ιαπωνική αγορά. Μέσα στα πλεονεκτήματά του δεν θα πρέπει να συγκαταλέγεται η τιμή του, καθώς οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τιμολόγηση πάνω από τα 1100 δολάρια στις αγορές που θα κυκλοφορήσει, με την πιο καλά εξοπλισμένη έκδοση να αγγίζει έως και τα 2000 δολάρια. Από την άλλη πλευρά, το συγκεκριμένο μοντέλο της VAIO έχει ξεκάθαρα premium χαρακτήρα.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε ανακοινωθεί από τη VAIO εάν το SX12 θα κυκλοφορούσε στην ευρωπαϊκή αγορά, χωρίς να αποκλείεται κάτι τέτοιο στο μέλλον

About Freegr network

Από το Blogger.