apple

Η Apple ανακοινώνει το νέο iPad των 10.2 ιντσών

Η Apple μας είχε μια μικρή έκπληξη σήμερα, καθώς, ενώ περιμέναμε τα νέα iPhones, μας έδωσε το νέο iPad των 10.2 ιντσών, που στοχεύει στο entry level κοινό. Η συσκευή έρχεται να αντικαταστήσει το iPad των 9.7 ιντσών, στα $329. Έτσι, γίνεται επίσημα το 7ης γενιάς iPad, που θα έχει και education edition, από $299.
Περιμέναμε να δούμε νέα iPad τον Οκτώβριο, όμως η εταιρία αποφάσισε να μας τα δώσει νωρίτερα.
To νέο iPad θα είναι συμβατό με το Smart Keyboard της εταιρίας, αλλά κια με το πρώτης γενιάς Apple Pencil. Στο εσωτερικό του θα βρούμε τον παλαιότερο Apple A10 Fusion, που είναι λίγο κατώτερος του A10X Fusion, στο δεύτερης γενιάς iPad Pro. Παραμένει όμως αρκετά δυνατό chipset για την οικονομική κατηγορία.
Η παρουσίαση έκλεισε με την δήλωση πως η συσκευή είναι από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο. Έχει σχεδιαστεί για να δώσει έμφαση στο iPadOS, προσφέροντας καλύτερο multitasking, καλύτερο πληκτρολόγιο στην οθόνη και πρόσβαση σε SD κάρτες, μέσα από το Files app. Μαζί θα βρούμε και την νέα εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο, μέσα στο Photos app.
Το νέο iPad των 10.2 ιντσών, θα κυκλοφορήσει από τις 30 Σεπτεμβρίου, για τις πρώτες αγορές.
Η τιμή των $329 θα είναι για την απλή Wi-Fi έκδοση των 32GB, ενώ θα υπάρχει και έκδοση των 128GB. Αν θέλουμε Wi-Fi+LTE, τότε θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τα $459.
Χρωματικά θα το βρούμε σε ασημί, space grey και χρυσό.

About Freegr network

Από το Blogger.