freegr

MLC IESU317 External SSD και IUFU33B Flash Drive

H ADATA είναι μια εταιρεία γνωστή κυρίως για τα προϊόντα αποθήκευσης. Την τελευταία περίοδο έχει κάνει αισθητή την παρουσία της με προϊόντα αποθήκευσης υψηλών επιδόσεων τα οποία παρέχει σε ανταγωνιστικές τιμές, γι'αυτό κερδίζει και σημαντικό μερίδιο της αγοράς. 

Η τελευταία ανακοίνωση της ADATA αφορά στα ADATA IESU317 external solid state drive (SSD) και το IUFU33B flash drive. Και τα δύο προϊόντα διαθέτουν MLC NAND flash και υποστηρίζουν την διεπαφή USB 3.2. Είναι συμβατά με όλα τα OS καθώς υποστηρίζουν plug-and-play.

3.jpg

Ο IESU317 εξωτερικός SSD έρχεται με λεπτό προφίλ 9.6mm και με μεταλλικό περίβλημα με υφή αμμοβολής, το οποίο είναι ανθεκτικό σε γδαρσίματα και μικροεπαφές. Μέσω του πρωτοκόλλου USB 3.2 επιτυγχάνονται ταχύτητες 435/400 ΜΒ/s για ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα. Η MLC NAND με την οποία είναι εξοπλισμένος ο δίσκος επιτυγχάνει βελτιωμένο P/E cycle (Program/Erase Cycle) σε σχέση με την TLC και έτσι μειώνεται ο κίνδυνος για data corruption. Ο δίσκος διαθέτει AES 256-bit encryption και έρχεται σε χωρητικότητες μέχρι 1ΤΒ.

4.jpg

Το IUFU33B flash drive επίσης χρησιμοποιεί MLC NAND. Η USB διεπαφή του είναι κατασκευασμένη με 30μ gold plating ώστε να είναι ανθεκτικό σε συνεχείς συνδέσεις και αποσυνδέσεις και να εξασφαλίζει τη μακροζωία. Το flash drive έχει χωρητικότητα 128GB που μέσω του πρωτοκόλλου USB 3.2 θα μπορούν να διαβαστούν και να γραφτούν με υψηλές ταχύτητες.

About Freegr network

Από το Blogger.