apple

Έρχεται το iOS 13.1 και το iPadOS λίγες μέρες μετά

Μία μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία των νέων iPhone 11 θα έρθει και το πολυαναμενόμενο iOS 13. Στις 19 Σεπτεμβρίου λοιπόν θα φτάσει η νέα αναβάθμιση του iOS η οποία θα φέρει βελτιώσεις στις επιδόσεις, αλλαγές στο UI, αναβαθμίσεις στις Apple εφαρμογές και άλλα. Ίσως το πιο αναμενόμενο είναι το Dark Mode το οποίο θα ενσωματωθεί σε όλες τις core εφαρμογές της Apple, ενώ και οι εφαρμογές τρίτων που το υποστηρίζουν θα ανταποκριθούν στη ρύθμιση αυτόματα. Η Siri γίνεται πολύ πιο φυσική στις αλληλεπιδράσεις της, ενώ το Face ID υπόσχεται να ξεκλειδώνει 30% ταχύτερα. Όλες οι εφαρμογές επίσης αναμένεται να ανοίγουν δύο φορές πιο γρήγορα.
Ωστόσο δε θα είναι όλα τα χαρακτηριστικά διαθέσιμα αμέσως. Το iOS 13.1 θα έρθει λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου για να φέρει την αντίληψη χώρου για τα iPhone 11 τα οποία διαθέτουν το U1 chip της Apple. Χρησιμοποιώντας Ultra Wideband τεχνολογία, τα iPhone 11 Pro θα μπορούν να ανιχνεύουν άλλες συσκευές με U1 chip με ακρίβεια, δίνοντας προτεραιότητα σε λειτουργίες όπως το AirDrop. Ουσιαστικά θα “αισθάνονται” πού βρίσκεται το άλλο iPhone ανοίγοντας το δρόμο σε νέες δυνατότητες χρήσης.
Τέλος, το Audio Sharing των iPhone 11 με το οποίο θα μπορείτε να συνδέετε δύο σετ ακουστικών με το τηλέφωνο, δε θα έρθει ούτε με το iOS 13, ούτε με το iOS 13.1 αλλά με μεταγενέστερη έκδοση.
Το iOS 13 θα έρθει σε όλα τα iPhone 6S και μεταγενέστερα και στο iPhone SE.
Να μην ξεχάσουμε και το iPadOS το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου. Υποστηρίζονται όλα τα iPad Pros, το iPad Air 2 του 2014 και έπειτα, το 5ης γενιάς iPad του 2016 και το iPad mini 4 του 2015 και έπειτα. Το iPadOS φέρει μεγάλες αναβαθμίσεις στο multitasking, αλλαγμένη home screen με widgets, dark mode και ανανεωμένες εφαρμογές της Apple.

About Freegr network

Από το Blogger.