freegr

TO ολοκαίνουργιο extensions menu του Google Chrome

Μήπως υπάρχουν πάρα πολλά Chrome extensions στο toolbar του browser σου ή στο μενού; Ο Chrome εργάζεται πάνω στη λύση αυτού του προβλήματος, σε μια προσπάθεια να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Το νέο extensions menu παρέχει έναν χώρο για όλα τα extensions σου σε ένα εικονίδιο στη toolbar και μπορείς να το ενεργοποιήσεις απλά με ένα Chrome flag. Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι το νέο μενού θα ενεργοποιηθεί πιθανόν εκ προεπιλογής στο άμεσο μέλλον, μετακινώντας όλα τα extensions από το menu των τριών τελειών στο νέο μενού.
Αν δεν θέλεις να περιμένεις, μπορείς να το ενεργοποιήσεις σήμερα στην τρέχουσα stable έκδοση του Chrome 76. Απλά, πληκτρολόγησε chrome://flags στη μπάρα και πίεσε το Enter. Στη συνέχεια, κάνε αναζήτηση για το Extensions toolbar με τη χρήση του search box που σου παρέχεται. Πίεσε το κουτί δίπλα από το Extensions Toolbar Menu και επέλεξε το Enabled
Θα πρέπει να κάνεις relaunch τον Chrome για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις. Ένα νέο εικονίδιο θα προστεθεί στη δεξιά πλευρά της μπάρας του Chrome. Με λίγα λόγια θα ελαφρύνει το toolbar του browser αν χρησιμοποιείς πολλά extensions και πλέον θα μπορείς να τα βρεις όλα μαζί σε μια περιοχή. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι μπορείς να ρυθμίσεις αν ένα extension θα έχει πρόσβαση στα δεδομένα κάνοντας κλικ στο menu button, είναι οι τρεις τελείες στη δεξιά πλευρά αυτού. Στην ουσία παρέχει πιο εύκολη πρόσβαση στη διαχείριση των αδειών των extensions.
Σημείωση: πρόκειται για experimental flag, που σημαίνει ότι οι developers εργάζονται πάνω σε αυτό και μπορεί να έχει κάποια bugs.

About Freegr network

Από το Blogger.