freegr

Gmail: Ενισχύεται με απευθείας επεξεργασία των αρχείων Office


 Η Google ενισχύει ακόμη περισσότερο την διασύνδεση του Gmail με τις εφαρμογές του Microsoft Office, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει δυνατή η άμεση επεξεργασία αρχείων Office απευθείας από την υπηρεσία της για τους χρήστες του προγράμματος Google Workspace.

Αυτό σημαίνει ότι τα αρχεία Office που λαμβάνεις ως επισυναπτόμενα σε emails θα ανοίγουν απευθείας στην αντίστοιχη εφαρμογή του Google Workspace (π.χ. τα αρχεία Word στο Docs, τα αρχεία Excel στο Sheets και τα αρχεία PowerPoint στο Slides). Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να απαντούν στα συγκεκριμένα emails μέσα από το αρχείο που επεξεργάζονται εκείνη τη στιγμή.

office-editing-gmail.jpg

Μέχρι πρότινος, όταν ο χρήστης λάμβανε ένα αρχείο Office στο Gmail, τότε πρώτα γινόταν αποθήκευση του αρχείου στο Google Drive και έπειτα μπορούσες να προχωρήσεις σε επεξεργασία από τις εφαρμογές Docs, Sheets και Slides. Με τη νέα αναβάθμιση επιταχύνεται και διευκολύνεται η όλη διαδικασία.

office-editing-gmail-1.jpg

Είναι προφανές ότι η Google εμπλουτίζει διαρκώς το Gmail με νέες λειτουργίες προκειμένου να το καταστήσει σε μοναδικό προορισμό για τον επαγγελματία χρήστη, ούτως ώστε να μη χρειάζεται να ξοδεύει χρόνο σε διάφορες εφαρμογές. Έτσι μετά την ενσωμάτωση των Chat και Meet για συνομιλίες και τηλεδιασκέψεις, η ακόμα πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη των αρχείων Office αποδεικνύει ξεκάθαρα τις προθέσεις της.

About Freegr network

Από το Blogger.