freegr

Zorin OS 16: Επίσημο ντεμπούτο για λειτουργικό που ανασταίνει και το πιο αργό PC

 


Το Zorin OS 16 αποτελεί τη νέα έκδοση του Zorin OS, ενός λειτουργικού που βασίζεται στο Ubuntu και έχει σαν στόχο αφενός να κάνει πιο εύκολη τη ζωή πιο εύκολη όσων ξεκινούν αυτή τη στιγμή με το linux αλλά και ανασταίνει παλιά PCs που με τα Windows σέρνονται. Το Zorin OS 16 αποτελεί την πιο πρόσφατη και stable έκδοση η οποία έγινε μόλις πρόσφατα διαθέσιμη και φέρει πολλές βελτιώσεις ως προς τις επιδόσεις και πολλά νέα χαρακτηριστικά.

zorin os

To user interface του είναι ριζικά ανανεωμένο και προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία από το πρώτο κιόλας boot. Η πλοήγηση είναι εξαιρετικά smooth και οι επιδόσεις κορυφαίες. Μόλις εγκαταστήσεις το λειτουργικό το Tour feature θα σου μάθει βασικά πράγματα για το πως να συνδέσεις online λογαριασμούς και να προβείς σε πλήθος παραμετροποιήσεων.

Το Zorin OS 16 έρχεται και με ένα ολοκαίνουργιο desktop layout το οποίο θυμίζει έντονα τα Windows 11, ενώ προσαρμόζεται πολύ καλά και στα περισσότερα touchscreen laptops. Ωστόσο, είναι διαθέσιμο στην επί πληρωμή έκδοση, το Zorin OS 16 Pro.

zorin os

Όπως επισημαίνει το makeuseof.ψομ, το Zorin OS είναι γνωστό για την ταχύτητά του και η τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση, δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ομάδα έχει φέρει πολλά optimizations που κάνουν το Zorin OS 16 ακόμη πιο γρήγορο. Ως εκ τούτου, το άνοιγμα εφαρμογών είναι ακόμη πιο γρήγορο από άλλες Linux διανομές.

To Zorin OS, έχει πλήθος λειτουργιών και μια έκδοση για κάθε χρήστη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μεταβείς στο zorin.com και να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

About Freegr network

Από το Blogger.