ΜΙΑ ‘ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ…ΣΥΝΟΥΣΙΑ’ ΣΤΗΝ Ελληνική πραγματικότητα!

Expert έγραψε –« ΑΗΔΙΑ πρέπει να αισθάνεται ο μέσος Έλληνας από τα έκτροπα σε συγκεντρώσεις, από τις κλοπές στην ύπαιθρο που εκλαμβάνουν διαστάσεις επιδημίας, από τις αναλγησίες της καθημερινής ελληνικής τρέλας σε κάθε μορφή και δράση της ζωής μας. Βέβαια πολλές φορές αναρωτιέμαι αν σε τούτο τον τόπο έχουμε χάσει περισσότερες αξίες από όσες νομίζουμε με την αρρωστημένη καθημερινότητα που προβάλλεται στα τηλεοπτικά δελτία χάνοντας το δάσος της είδησης κι αυτό γιατί βλέπουν μόνο…το δέντρο.
Εκείνο που με προβλημάτισε περισσότερο τις τελευταίες ημέρες είναι σειρά γεγονότων που δείχνουν ότι είμαστε στο χείλος…της ένδειας και της αυτοκαταστροφής. 1ον Είδαμε σε τηλεοπτικές εκπομπές τα σχολεία σε 5ήμερες να κάνουν διαγωνισμό για το χειρότερο βίντεο με τη βοήθεια των κινητών τηλεφώνων και αηδιάσαμε με την μαθήτρια που τα…κτηνώδη ζώα την βίασαν και ο καθηγητής ειρωνευόταν την κατάσταση. Κρέμασμα θέλουν…είναι η πρώτη αντίδραση της κοινωνίας την ώρα που η επίσημη πολιτεία δεν είχε αντανακλαστικά. Βλέπετε έρχεται πάντοτε τελευταία!
2ον Είδαμε τα έκτροπα στο Σύνταγμα και αναρωτήθηκα για χιλιοστή φορά πως παρά λίγο θα.. μπούκαραν στη Βουλή! Αφήστε τη βεβήλωση του μνημείου πάρα λίγο από τους ‘γνωστούς-αγνώστους’ τα παιδάκια των κολλεγίων και των μεγαλοπολιτικών μας, παιδάκια όλα ευκατάστατων οικογενειών. Αφού είναι ‘γνωστοί’ γιατί δεν τους συλλαμβάνουν; Γιατί οι πατεράδες τους είναι επώνυμοι και φοβούνται την αποκάλυψη; 3ον Είδα στον επαρχιακό Τύπου σε κάποιο Νομό τις απίστευτες κλοπές από αλλοδαπούς και άλλους γνωστούς με λεηλασίες σε χωριά, με σπρέι στα μούτρα των ιδιοκτητών σε περιοχές της Πελοποννήσου επειδή η Αστυνομία έχει λειψανδρία. Χωρίς Αστυνομικούς σταθμούς και Αγροφυλακή τόσα χρόνια τα χωριά και οι αλλοδαποί αλωνίζουν μαζί με τις αρρώστειες που κουβαλούν μαζί τους. Όχι, δεν είμαι ρατσιστής, είμαι άνθρωπος και απαιτώ και οι υπόλοιποι να κάνουν το ίδιο και να μην αισθανόμαστε πρόβατα στον λύκο και στις ορέξεις των…πάσης φύσεως εγκληματιών που κατέκλυσαν την χώρα μας.4ον Διάβασα στον Επαρχιακό τύπο πάλι για τις φρικαλεότητες σε χωριό ενός 35χρονου που βίασε 81χρονη και την …ξυλοφόρτωσε. ΑΗΔΙΑ για τα άρρωστα μυαλά τέτοιων ανθρώπων που έπρεπε να είναι έγκλειστοι κάπου. Αλλά αλήθεια το Κράτος που βρίσκεται τέτοιο καιρό; Mήπως είναι το ‘απέραντο Φρενοκομείο’ όπως έλεγε παλιός μεγάλος πολιτικός, μήπως οι βολεμένοι με λιμουζίνες και βίλες και άλλα τινά όπως λένε στο ‘Καλημέρα Ελλάδα’ το γνήσιο ελληνικό συγκρότημα των ροκάδων ασχολούνται με άλλα πράγματα; To ρωτάω γιατί όσες φορές μιλάω με πεπειραμένους ανθρώπους ακούω τη ίδια κουβέντα και απορώ: «Βρε ένας Παπαδόπουλος τους χρειάζεται να στρώσουν τα πράγματα με όσα ακούμε, βλέπουμε και αηδιάζουμε» Και μην μου πείτε ότι είμαι φιλοχουντικός γιατί δεν είμαι. Είμαι δημοκρατικοσιοσιλιστοκομμουνιστής. Ναι τίποτα από όλα αυτά. ΄Ελληνας’ παραμένω με τη.. σημαία του αγώνα να εκφράζω τον πόνο όλων μας. Λυπάμαι που γίναμε τελικά…κάτι χειρότερο από την οδό Συγγρού…..»

About Freegr network

Από το Blogger.