ειδήσεις

Η Asus παρουσίασε το προσιτό Transformer Book T100 με επεξεργαστή Intel

Στο φετινό Intel Developer Forum, με αφορμή την αντεπίθεση της εταιρείας με τους νέους Bay Trail επεξεργαστές που διαθέτει, οι κατασκευαστές παρουσιάζουν περισσότερα laptops, tablets, και υβρίδια από ποτέ. Μεταξύ των νέων προϊόντων που παρουσιάζονται, είναι και τα νέα Asus Transformer Book T100 και Τ300.
Το T100 είναι μία υβριδική συσκευή, αντίστοιχης λογικής με το Transformer που γνωρίζουμε ήδη. Έχει οθόνη 10,1 ιντσών HD, και ενσωματώνει τη νέα τετραπύρηνη πλατφόρμα Bay Trail της Intel, με SoC Atom στο 1,33GHz και λειτουργικό Windows 8.1. Το Τ300 που παρουσιάστηκε πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες στην έκθεση IFA, έχει πανομοιότυπο χαρακτήρα, αλλά έχει οθόνη 13,3 ιντσών Full HD και ισχυρότερους επεξεργαστές Core i3, i5 και i7. Eπίσης, στο IDF η Αsus παρουσιάζει και το Transformer Book Trio, την πρώτη συσκευή τρία σε ένα που λανσάρισε στην έκθεση Computex 2013 τον Ιούνιο.
Το Transformer Book Trio είναι notebook, tablet, και υπολογιστής desktop. Έχει δύο λειτουργικά, Windows 8 και Android και έχει σχεδιαστεί για να εναλλάσσεται από το ένα στο άλλο στιγμιαία, αναλόγως με τις απαιτήσεις του χρήστη. Ενσωματώνει και δύο επεξεργαστές, έναν Core i7 Haswell στο "docking" τμήμα του, και έναν Atom ο οποίος βρίσκεται στο tablet που έχει οθόνη 11,6 ιντσών με ανάλυση full HD, 1920 x 1080 pixel.

About Freegr network

Από το Blogger.