ειδήσεις

H Αpple ανακοίνωσε νέα iMacs με γρηγορότερους επεξεργαστές

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα μια νέα αναβάθμιση στην σειρά iMac που φέρνει στα μοντέλα τους τελευταίους 4ης γενιάς Intel quad-core επεξεργαστές, νέας γενιάς Wi-Fi και γρηγορότερες PCIe flash αποθηκευτικές επιλογές. “Το iMac συνεχίσει να είναι ένα παράδειγμα που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πόσο όμορφος γρήγορος και διασκεδαστικός μπορεί να είναι ένας desktop υπολογιστής” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Philip Schiller ενώ τόνισε “Στο εσωτερικό του ο νέος iMac έχει την τελευταία γενιά επεξεργαστών της Intel, γρηγορότερα γραφικά καθώς και νέο 802.11ac Wi-Fi πρωτόκολλο”
Το βασικό 21.5-inch Mac έρχεται με 2.7GHz quad-core Intel Core i5 επεξεργαστή και Iris Pro γραφικά ενώ το αναβαθμισμένο 21.5-inch καθώς και το 27-inch iMac διαθέτουν επεξεργαστή έως 3.4GHz και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 700 με διπλάσια μνήμη και 40 τοις εκατό γρηγορότερη απόδοση από την προηγούμενη γενικά. Για μεγαλύτερες αποδόσεις μπορείτε να αναβαθμίσετε σε quad-core Intel Core i7 επεξεργαστή έως 3.5GHz και NVIDIA GeForce GTX 780M με 4GB μνήμη.
Όπως και στα νέα Macbook Air το νέο 802.11ac Wi-Fi ανεβάζει τις επιδόσεις μιας και είναι 3 φορές γρηγορότερο από το προηγούμενο πρωτόκολλο. Τα νέα μοντέλα υποστηρίζουν PCIe-based flash αποθήκευση γεγονός που κάνει το Fusion Drive και όλα τα flash μέσα αποθήκευσης να είναι 50% γρηγορότερα σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα. Το βασικό μοντέλο των 21.5-inch iMac ξεκινάει από τα $1,299 στην Αμερική και φτάνει μέχρι και τα $1,499. Το μεγαλύτερο 27-inch μοντέλο έχει αρχική τιμή στα $1,799, και φτάνει μέχρι και $1,999 αν του τοποθετήσετε τον 3.8GHz Core i5 επεξεργαστή και την NVIDIA GeForce GTX 775M series κάρτα γραφικών.

About Freegr network

Από το Blogger.