ειδήσεις

BitFenix Phenom PC Chassis σε mini-ITX & micro-ATX form factor

Η εταιρεία Bitfenix παρουσίασε ένα νέο case με την ονομασία Phenom, το οποίο αναμένεται σε δυο εκδόσεις με mini-ITX και micro-ATX form factor.
Όπως γίνεται κατανοητό οι διαφορά τους έγκειται στις μητρικές που μπορούν να υποστηρίξουν αφού οι εξωτερικές διαστάσεις παραμένουν ίδιες (250 x 330 x 374mm). Πιο συγκεκριμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Phenom mini-ITXκάνουν λόγο για την ύπαρξη 6 θέσεων για δίσκους 3,5” ή 11 θέσεων για SSDs 2.5”. Επιπλέον με την κατάλληλη παραμετροποίηση (αν αφαιρεθεί μέρος από το FlexCage των δίσκων) μπορεί να φιλοξενηθεί κάρτα γραφικών με μέγιστο μήκος 330mm ενώ υποστηρίζονται πλήρως cpu coolers με μέγιστο ύψος 175mm. Όσο αφορά τον σχεδιασμό του κουτιού για την ψύξη των υποσυστημάτων του, υπάρχει χώρος στο πάνω μέρος για 240mm radiator καθώς και πολυάριθμες υποδοχές για case fans. 
Η υλοποίηση του Phenom που παρέχει υποστήριξη σε micro-ATX μητρικές έχει την δυνατότητα να εντάξει στο εσωτερικό της έως πέντε HDDs 3,5” ή πέντε SSDs 2.5”. Αυτό που υπογραμμίζεται από την εταιρεία είναι ότι με τα 5 PCI expansion slots, η εν λόγω κατασκευή μπορεί να αποτελέσει καταφύγιο για high-end κάρτες γραφικών σε διάταξη SLI ή CrossFire. Και εδώ οι υποψήφιοι αγοραστές θα βρουν χώρο για την ένταξη συστήματος υδρόψυξης ενώ το μέγιστο ύψος για aftersales ψύκτρες επεξεργαστών φτάνει τα 160mmΚαι οι δυο εκδόσεις στο πλαϊνό μέρος τους έχουν εφοδιαστεί με 2 x USB 3.0Audio in-out jacks. Η επίσημη διάθεση του Phenom θα ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο.

About Freegr network

Από το Blogger.