τεχνολογία

Η Sharp βραβεύθηκε με το «2014 Pick Award»

Ο Buyers Laboratory LLC (BLI), κορυφαίος οργανισμός αξιολόγησης προϊόντων & λύσεων εκτύπωσης & σάρωσης βράβευσε το μοντέλο της Sharp MX - 6240N, στην κατηγορία των «Α3 έγχρωμων εκτυπωτών υψηλής παραγωγικότητας», για την εξαιρετική αξιοπιστία και την ποιότητα εκτύπωσης. 


Συγκεκριμένα, το MX - 6240N διακρίθηκε ως ένα εύχρηστο μηχάνημα υψηλών επιδόσεων, με φιλικό περιβάλλον χειρισμού. Επίσης, στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται η υποστηρίξη μεγάλης ποικιλίας μέσων, ενώ η υψηλή του ταχύτητα, του επιτρέπει πολύπλοκες διαδικασίες εκτύπωσης. 
“Ένα επιπλέον πλεονέκτημα, του MX - 6240N είναι η λειτουργία σάρωσης: με μεγαλύτερη ταχύτητα από το μέσο όρο στη λειτουργία διπλής όψης, το μέγεθος αρχείου που προέρχεται από έγχρωμη σάρωση είναι μικρότερο από το μέσο όρο , η συσκευή υποστηρίζει εντυπωσιακή προεπισκόπηση σάρωσης, που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν , να περιστρέψουν, να μετακινήσουν, να διαγράψουν και να κάνουν ζουμ σε σελίδες , όλα με την άκρη του δακτύλου!”, αναφέρει εκπρόσωπος του Buyers Laboratory LLC σχετικά με το βραβευμένο μοντέλο. 
Τέλος, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, το καθιστούν ιδανικό για τις απαιτήσεις κάθε σύγχρονης επιχείρησης με ανάγκες για υψηλή ταχύτητα και ποιότητα εκτύπωσης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει λειτουργίες που δεν προϋποθέτουν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.

About Freegr network

Από το Blogger.