τεχνολογία

MSI ECO μητρικές με οικολογική συνείδηση

Η MSI μετά την εμφάνισή τους στην Computex 2014, αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για την ECO σειρά μητρικών της.Η MSI αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για την ολοκαίνουρια σειρά μητρικών της ECO η οποία αποτελείται από low end Intel Chipsets, ενώ συνοδεύονται από eco friendly χαρακτηριστικά για εξοικονόμηση ενέργειας. Οι μητρικές χρησιμοποιούν ταH97, B85 και H81 Chipsets της Intel που προορίζονται για χρήστες με περιορισμένο budget, ενώ βλέπουμε ένα νέο color scheme για την MSI το οποίο ταιριάζει με την "πράσινη ανάπτυξη".
Η σχεδίαση τους (ECO Tech Design), τους επιτρέπει εξοικονόμηση ενέργειας έως 40% με την εταιρεία να αναφέρει, κατανάλωση μικρότερη από μια απλή λάμπα! Παράλληλα διαθέτουν όλες τις θύρες που θα περίμενε κανείς όπως Gigabit LAN, SATA 6Gb/s και USB 3.0. Συνοδεύονται από το ECO Center Pro, ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να κλείσει τους ανεμιστήρες του κουτιού, τα LEDs, τις αχρησιμοποίητες PCI θύρες, την LAN, audio και video ports μειώνοντας την κατανάλωση ακόμη περισσότερο.
Όπως και σε άλλες μητρικές της εταιρείας, αντί για το OC Genie, η MSI έχει τοποθετήσει το ειδικό κουμπί ECO το οποίο θα κλείσει τα αχρείαστα χαρακτηριστικά και τις συσκευές αυτόματα, για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Φυσικά, οι μητρικές κατασκευάζονται με τα Military Class 4 και με την τεχνολογία Guard-Proπροσφέροντας σταθερότητα και αξιοπιστία 

About Freegr network

Από το Blogger.