ειδήσεις

Η ASUS "εξαπολύει" την ARES III κάρτα γραφικών

Η ARES III έρχεται κοντά μας από την ASUS και αφήνει ελεύθερη την δύναμη των δύο Hawaii πυρήνων που τροφοδοτούν τις δύο R9 290X!
Η υδρόψυκτη κάρτα ARES III κάνει επίσημα την εμφάνισή της στην αγορά σε 500 μόλις κομμάτια, μιας και πρόκειται για προϊόν περιορισμένης διαθεσιμότητας (Limited Edition). Η κάρτα σχεδιάστηκε από τους Republic of Gamers και υπόσχεται 15% πάνω σε επιδόσεις στο FireStrike Extreme και 33% πάνω στο Battlefield 4 σε σχέση με μια TITAN-Z σε ανάλυση 4K (3840×2160). Η εταιρεία συνοδεύει μαζί με την κάρτα και τα ASUS Super Alloy Power, ποιοτικά components για αυξημένη αντοχή και χαμηλότερη θερμοκρασία.
Η κάρτα διαθέτει 16 φάσεις τροφοδοσίας Digi+ VRM με black metallic πυκνωτές μειώνοντας έτσι τον θόρυβο που παράγουν τα VRM υπό φόρτο, το γνωστό"whining" ήχο, ενώ παράλληλα προσφέρουν πιο αποδοτική τροφοδοσία. Μαζί με την κάρτα θα λάβετε και το ROG-themed GPU Tweak πρόγραμμα για να ξεζουμίσετε κάθε MHz της. Τέλος, η διαθεσιμότητα ξεκινά από τις αρχές Σεπτεμβρίου χωρία να αναφέρεται τιμή.

About Freegr network

Από το Blogger.