τεχνολογία

AVG Antivirus 2015 με zero-day protection στην free έκδοση

Η AVG ανανέωσε την σειρά προϊόντων της παρουσιάζοντας τις νέες εκδόσεις για το 2015, τις AVG AntiVirus Free 2015AVG AntiVirus 2015AVG Internet Security 2015 και AVG PC TuneUp 2015.
Σε αντίθεση με τις εκδόσεις του 2014 οι νέες εκδόσεις δεν έχουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες. Διαθέτουν όμως ένα νέο χαρακτηριστικό το Outbreak Detection, το οποίο υπόσχεται να προλαμβάνει και να μπλοκάρει zero-day malware exploits ακόμα και πριν αυτές αναγνωριστούν και αντιμετωπιστούν με τις παραδοσιακές malware υπογραφές. 

Από εκεί και πέρα το interface είναι επίσης αλλαγμένο, πιο απλό και πρακτικό ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων ανταγωνιστικών προϊόντων, προσαρμοσμένο στο νέο στυλ των Windows 8. Διαθέτει μεγάλα "κουμπιά" με ξεκάθαρη σήμανση, ώστε να απλοποιηθεί η περιήγηση του χρήστη στα χαρακτηριστικά του προγράμματος.
Το AVG AntiVirus Free 2015 είναι ήδη διαθέσιμο ως δωρεάν download για υπολογιστές με Windows XP ή νεότερη έκδοση. Η επί πληρωμή έκδοση επιτρέπει επιπλέον τον έλεγχο των downloads καθώς και την δημιουργία secured pseudo-partition όπου μπορεί κάποιος να έχει ασφαλή τα προσωπικά του αρχεία με δυνατότητα πρόσβασης μόνο μέσω password. Η επί πληρωμή έκδοσηυπάρχει διαθέσιμη και ως trial έκδοση για δοκιμή, κάτι που ισχύει και για τα AVG Internet Security 2015 και AVG PC TuneUp 2015

About Freegr network

Από το Blogger.