Πλούσιο και ανανεωμένο το desktop των Windows 9

Αν και έχουμε δει εικόνες από τα Windows 9 που διέρρευσαν, αυτή τη φορά έχουμε τη δυνατότητα να δούμε καλύτερα το τρόπο που θα μεταμορφωθεί το περιβάλλον χρήσης της επερχόμενης έκδοσης των Windows, χάρη σε μία νέα διαρροή.Οι Γερμανικές ιστοσελίδες Computer Base και WinFuture δημοσίευσαν 20 εικόνες από την έκδοση Windows Technical Preview που αναμένεται να διατεθεί στις 30 Σεπτεμβρίου ή το αργότερο στις αρχές τους επόμενου μήνα. Τα νέα screenshots αποκαλύπτουν τη μορφή του νέου Start Menu καθώς και ορισμένες αλλαγές στη μπάρα εργασιών.
Παρατηρούμε επίσης ένα νέο πλήκτρο αναζήτησης, δίπλα στο πλήκτρο Start, μαζί με ένα πλήκτρο που μάλλον αφορά στο χαρακτηριστικό με τα εικονικά desktops. Σύμφωνα με τις εικόνες, η επιλογή ανάμεσα στα virtual desktops είναι μία ιδιαίτερα απλή διαδικασία.
Στο desktop και σε διάφορες περιοχές μπορείτε να δείτε ανοιχτές "μοντέρνες" εφαρμογές ενώ όλα τα εικονίδια ακολουθούν τον σύγχρονο σχεδιασμό του Modern UI (πρώην Metro). Παρατηρούμε επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό που μοιάζει με Κέντρο Ειδοποιήσεων, και οι χρήστες μπορούν να προσεγγίσουν από τη περιοχή του system tray. Δείτε μερικές από τις εικόνες που διέρρευσαν παρακάτω. Αν θέλετε να τις δείτε όλες πατήστε εδώ.

, , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.