τεχνολογία

Η NVIDIA ανακοινώνει SLI LED γέφυρες!

Η NVIDIA ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα των SLI LED γεφυρών, που διατίθενται προς το παρόν αποκλειστικά μέσω του NVIDIA Store. Εκτός από την προφανή προσθήκη LED φωτισμού στις γέφυρες, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πρόκειται για άκαμπτες γέφυρες, οπότε οι κάρτες πρέπει να τοποθετηθούν σε ειδικές υποδοχές. Υπάρχουν τρεις γέφυρες διαθέσιμες, δύο για 2-way SLI, με τη μία για συστήματα όπου οι κάρτες χωρίζονται από δύο υποδοχές και την άλλη για συστήματα όπου οι κάρτες χωρίζονται από τρεις υποδοχές, και μια τρίτη γέφυρα για 3-way SLI με τις κάρτες σε απόσταση 2 υποδοχών μεταξύ τους.
Οι νέες LED SLI γέφυρες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο Game24 event της NVIDIA, αλλά τώρα γίνονται διαθέσιμες στο αγοραστικό κοινό. Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί, δυστυχώς: προς το παρόν είναι διαθέσιμες μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά μέσω του NVIDIA Store. Επίσης το κόστος των γεφυρών είναι αρκετά υψηλό. Συγκεκριμένα, οι 2-way SLI LED γέφυρες διατίθενται στην τιμή των $29,99, ενώ η 3-way SLI LED στα $39,99. Οι τιμές αυτές δε διαφέρουν και πολύ από την υπάρχουσα φωτιζόμενη 2-way SLI γέφυρα της EVGA και προσφέρεται τώρα και μια 3-way LED, αλλά είναι τέσσερις φορές πάνω από την τιμή μιας κανονικής 2-way ή 3-way SLI γέφυρας. Όσον αφορά τη συμβατότητα, οι γέφυρες αυτές έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με όλες τις σύγχρονες GTX κάρτες με υποστήριξη SLI.
Η NVIDIA αναφέρει συγκεκριμένα τα ακόλουθα μοντέλα ως υποστηριζόμενα: GeForce GTX 770, GTX 780, GTX 780 Ti, GTX ΤΙΤΑΝ, GTX TITAN Black, GTX 970 και GTX 980. Πρόκειται για τις reference υλοποιήσεις της NVIDIA, επομένως οι γέφυρες μπορεί να μη λειτουργούν σε κάρτες γραφικών με προσαρμοσμένες λύσεις ψύξης. Το GeForce Experience 1.7 ή νεότερη έκδοση απαιτείται επίσης για το LED Visualizer, που επιτρέπει τον έλεγχο των LEDs.

About Freegr network

Από το Blogger.