ειδήσεις

Το νέο Assassin’s Creed θα επισκεφθεί και την Ελλάδα

Η φημολογία γύρω από το επόμενο Assassin’s Creed φουντώνει ξανά και θέλει το επόμενο παιχνίδι στην πασίγνωστη σειρά της Ubisoft να μεταφέρει τους παίκτες στην αρχαία Αίγυπτο, αλλά και στην χώρα μας, την γειτονική Ελλάδα. Συγκεκριμένα το παιχνίδι θα αφορά το αρχικό τάγμα των Assassins και θα έχει, όπως και το Syndicate, δύο πρωταγωνιστές, μια γυναίκα και έναν άντρα. Η δομή του θα είναι λιγότερο ευθύγραμμη και το παιχνίδι θα έχει ένα σύστημα προόδου του χαρακτήρα που δεν θα συνδέεται τόσο έντονα με την ιστορία. Συνολικά, ο τίτλος θα προσφέρει στους παίκτες αξιοσημείωτα περισσότερη ελευθερία και θα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην εξερεύνηση, από ότι τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. 
Η πηγή της φήμης που βρίσκεται κοντά στην ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, σύγκρινε το νέο Assassin’s Creed με το Skyrim της Bethesda και ανέφερε πως το project έχει τεράστια κλίμακα, ενώ ο περισσότερος χρόνος ανάπτυξης βοήθησε ιδιαίτερα. Ολοκληρώνοντας, το παιχνίδι θα ονομάζεται πιθανότατα Origins και πέρα από την Αίγυπτο, θα δίνει στους παίκτες να εξερευνήσουν μια πολύ μεγαλύτερη περιοχή, ακόμα και μέχρι την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, τα πλοία που είδαμε να κάνουν το ντεμπούτο τους στο Assassin’s Creed 3 με την χρήση τους να κορυφώνεται στο Black Flag, θα επιστρέψουν. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε την Μεσόγειο και φυσικά θα κληθούμε να παλέψουμε σε θαλάσσιες μάχες. 
Η φήμη ήρθε στην επιφάνεια από τον Liam Robertson και το gaming μέσο WWG, ο οποίο είναι γνωστός για την συνεισφορά του στα Did You Know Gaming, Unseen64 και Nintendo Life και έχει φέρει πολλές φορές στην επιφάνεια πληροφορίες για παιχνίδια που έχουν ακυρωθεί. Παρά το αξιοσημείωτο ιστορικό του, όπως με κάθε φήμη σας προτρέπουμε να λάβετε υπόψιν τις όποιες πληροφορίες με επιφύλαξη. Για την ιστορία, η εν λόγω φήμη έρχεται σε συμφωνία και με μια άλλη πρόσφατη φήμη που έκανε λόγω για Αίγυπτο και ελληνικά στοιχεία.

About Freegr network

Από το Blogger.