Το αδιάβροχο Bluetooth speaker JBL Flip 4

Η Harman, η πρώτη εταιρία ενωμένων τεχνολογιών για την αυτοκινητοβιομηχανία, τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, ανακοίνωσε την επόμενη γενιά της δημοφιλούς σειράς φορητών ηχείων Bluetooth Flip, το JBL Flip 4. 
Με ακόμα πιο καθαρό, δυνατό ήχο και μπάσο, με 12 ώρες μουσικής αυτονομίας, αδιάβροχο και κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, το νέο JBL Flip 4 είναι ο τέλειος σύντροφος της διασκέδασης σας. Είτε βρίσκεστε στην παραλία, στον κήπο σας, στην εκδρομή σας είτε απλά αναπαύεστε στον καναπέ σας, το Flip 4 θα σας εκπλήσσει ευχάριστα με την ηχητική του απόδοση. Το JBL Flip 4 έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των waterproof φορητών ηχείων Clip 2 και Charge 3 της JBL. Η συνδεσιμότητα του FLIP 4 είναι απεριόριστη. Με την λειτουργία JBL Connect+ που διαθέτει, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα μεταξύ τους, περισσότερα από 100 Flip 4, ενισχύοντας την ακουστική εμπειρία και γεμίζοντας με δυνατή και καθαρή μουσική, οποιονδήποτε χώρο. 
Όλοι όσοι αγαπούν την μουσική μπορούν να δημιουργήσουν το απόλυτο dance party και να παίξουν την αγαπημένη τους playlist, συνδέοντας 2 διαφορετικά smartphones ή tablets και δεκάδες JBL Flip 4, ασύρματα μεταξύ τους. Με το πάτημα ενός πλήκτρου, μπορούν να ενεργοποιηθούν οι διάσημοι Voice Assistants, Siri της Apple και Google Now της Google. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κανείς να αλλάζει το τραγούδι που ακούγεται, να απαντά σε τηλεφωνικές κλήσεις ή να ενημερώνεται για τον καιρό, με απόλυτη ευκολία. Το JBL Flip 4 διαθέτει και λειτουργία noise και echo cancelling για υψηλής ευκρίνειας κλήσεις ανοιχτής ακρόασης.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.