ειδήσεις

Signature OLED TV W7 από την LG

Η LG Electronics παρουσιάζει τα νέα μοντέλα LG Signature OLED TV W7 77 ιντσών (OLED77W7V) και 65 ιντσών (OLED65W7V) με πλάτος οθόνης 2,75 χιλιοστά και δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης δίνοντας την αίσθηση ότι γίνονται ένα με τον τοίχο. 
Το καινοτόμο design της σειράς Signature OLED TV W7– το μοναδικό προϊόν οικιακής ψυχαγωγίας που ενσωματώνει την picture on wall τεχνολογία – ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία “less is more” της LG αφαιρώντας τα πάντα για να δώσει έμφαση αποκλειστικά στην τελειότητα της οθόνης. Τα μοντέλα OLED77W7V και OLED65W7V, όπως και όλες οι τηλεοράσεις OLED της LG, διαθέτουν τις τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos που προσφέρουν από κοινού μια ολοκληρωμένη λύση ανώτερης ποιότητας εικόνας και ρεαλιστικού ήχου για μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. 
Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν περιεχόμενο HDR με τεχνολογία Dolby Vision, ενώ είναι συμβατά και με τα γενικά πρότυπα HDR10 και HLG. Με την τεχνολογία Active HDR της LG, οι σκηνές αποτυπώνονται ακόμα πιο φωτεινές και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις σκιές, και έτσι ο θεατής απολαμβάνει μια πιο ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία θέασης. 
Κατασκευασμένα για όσους εκτιμούν τον κορυφαίο ήχο, τα νέα μοντέλα της Signature OLED TV W7 διαθέτουν δυνατά ηχεία που ενισχύουν τη διάχυση και προσφέρουν απαλή απόδοση στις υψηλές και τις χαμηλές συχνότητες. Η τεχνολογία Dolby Atmos τοποθετεί τους θεατές στο κέντρο της δράσης με τον πλούσιο παραγόμενο ήχο να διοχετεύεται σε ολόκληρο το δωμάτιο. Ο ήχος φαίνεται να ταξιδεύει προς κάθε κατεύθυνση, πάνω και κάτω, αριστερά και δεξιά παρέχοντας μια εμπειρία κινηματογραφικού ήχου 360 μοιρών.

About Freegr network

Από το Blogger.