Πώς Συνδέω Το Android Κινητό Στην Τηλεόραση:

Πολλοί από εμάς ίσως δεν γνωρίζουμε πως οτιδήποτε τρέχει στο κινητό μπορεί να προβάλλεται εύκολα στην TV. Έτσι, χάνουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε φωτογραφίες, βίντεο, ακόμη και παιχνίδια, σε μεγαλύτερη οθόνη. Δείτε όλες τις μεθόδους για να συνδέσουμε το κινητό στην τηλεόραση, αλλάζοντας εντελώς τον τρόπο που βλέπαμε μέχρι σήμερα το περιεχόμενό του.

Γιατί να συνδέσω το κινητό στην τηλεόραση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ καλύτερα αν απολαύσουμε όλες τις φωτογραφίες, για παράδειγμα από τις διακοπές μας, με την οικογένεια ή και τους φίλους μας, από την άνεση του καναπέ, απευθείας στη Smart TV.
Επιπλέον, αφού βρισκόμαστε στο σπίτι, γιατί να μην παίζουμε και τα παιχνίδια σε τεράστια οθόνη? Γιατί να μη βλέπουμε τα βίντεο του YouTube άνετα και ωραία στην τηλεόρασή μας, χρησιμοποιώντας το Android κινητό και ως universal τηλεχειριστήριο?
Ας δούμε λοιπόν τι χάναμε τόσο καιρό, και πώς συνδέουμε το κινητό στην τηλεόραση για να αυξήσουμε θεαματικά την αλληλεπίδρασή του με την TV.

Κινητό στην τηλεόραση με ασύρματη σύνδεση

Αναμφίβολα η ασύρματη σύνδεση είναι η πιο βολική μέθοδος για να προβάλλουμε το κινητό στην τηλεόραση. Όλα γίνονται χωρίς καλώδια. Όπως και να το κάνουμε, τα άτιμα δημιουργούν ενίοτε ένα μικρό χάος.
Το μόνο που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε αυτή την απλή ασύρματη σύνδεση, είναι να έχουμε συσκευή που τρέχει Android 4.2 και άνω. Επιπλέον και TV που να υποστηρίζει το DLNA ή το Miracast.
Τα παραπάνω πρωτόκολλα βρίσκονται στις περισσότερες Smart TV εδώ και πολλά χρόνια. Λογικά οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε μία συμβατή τηλεόραση.
Ωστόσο, αν η TV που έχουμε δεν υποστηρίζει αυτά τα πρότυπα, δεν χάνονται οι ελπίδες για να συνδέσουμε το κινητό στην τηλεόραση. Αυτό θα το δούμε στην τελευταία ενότητα του οδηγού.

Σύνδεση διαμέσου DLNA

To Digital Living Network Alliance - κοινώς DLNA - χρησιμοποιεί το Universal Plug and Play (UPnP) και μας βοηθά μέσω του δικτύου να προβάλλουμε περιεχόμενο από μία συσκευή σε κάποια άλλη.
Με απλά λόγια, μπορούμε να χρησιμοποιούμε το DLNA για να κάνουμε streaming τα αποθηκευμένα πολυμέσα μας, όπως φωτογραφίες, βίντεο και μουσική, από το κινητό στην τηλεόραση.
Σε αυτήν την περίπτωση, ο καλύτερος τρόπος για να υλοποιήσουμε αυτή την ασύρματη προβολή του περιεχομένου από το κινητό στην τηλεόραση, είναι κάποια πολύ βολικά και χρήσιμα apps από το Play Store.

Plex

Έχουμε αναφερθεί αναλυτικά σε παλαιότερο οδηγό για το Plex. Είναι αναμφίβολα το κορυφαίο πρόγραμμα για να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του DLNA, και όχι μόνο.
Tο εξαιρετικό αυτό app δεν μας περιορίζει μόνο στα πολυμέσα που βρίσκονται μέσα στη συσκευή μας. Έχουμε τη δυνατότητα να αναπαράγουμε και όλα τα υπόλοιπα που βρίσκονται στους σκληρούς δίσκους του υπολογιστή μας που τρέχει Windows, OS X, και Linux.
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε την εφαρμογή από το Play Store. Στη συνέχεια εγκαθιστούμε τον Plex server στο PC.

Αν μας ενδιαφέρει να αναπαράγουμε από το κινητό στην τηλεόραση όλα τα βίντεο, τις φωτογραφίες, και τη μουσική που έχουμε στην Android συσκευή, αλλά και στο οικιακό μας δίκτυο, τότε ο Plex είναι αναμφίβολα το ιδανικότερο μέσo.
Υπάρχει ένα αρνητικό όμως - αν θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε έτσι - σε αυτήν την εξειδικευμένη σύνδεση του κινητού με την τηλεόραση.
Έγκειται στο ότι τα πολυμέσα που βρίσκονται μέσα στην Android συσκευή, για να αναπαραχθούν, πρέπει να αγοράσουμε το app που κοστίζει κάτι λιγότερο από 5 ευρώ.Ωστόσο, όλοι μας φροντίζουμε να αποθηκεύουμε τα πολυμέσα που βρίσκονται στη συσκευή, είτε σε κάποιο σκληρό, είτε στο σύννεφο.
Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρειάζεται να πληρώσουμε απολύτως τίποτα για να προβάλουμε με το Plex app, το περιεχόμενο στην τηλεόρασή μας. Αρκεί να διαβάσουμε τον οδηγό που είδαμε προηγουμένως για τον Plex server

iMediaShare Personal

Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα και πιο αξιόπιστα app του είδους. Το δωρεάν iMediaShare έχει ένα εξαιρετικά όμορφο περιβάλλον. Δεν θεωρείται άδικα ως η καλύτερη επιλογή για να συνδέσουμε το κινητό στην τηλεόραση μέσω DLNA
Η εφαρμογή μας επιτρέπει να αναπαράγουμε ασύρματα και με τον πιο εύκολο τρόπο στη μεγάλη οθόνη, όλα τα πολυμέσα που έχουμε αποθηκευμένα στην Android συσκευή.
Εκτός από το τοπικό περιεχόμενο, το iMediaShare μας δίνει τη δυνατότητα να αναπαράγουμε στην τηλεόρασή μας και όλα τα βίντεο, τις φωτογραφίες, και τη μουσική που έχουμε και στον Plex server. Αρκεί να επιλέξουμε το "Local Network".
Επιπλέον, αν έχουμε αποθηκεύσει ελληνικούς υπότιτλους στον ίδιο φάκελο που βρίσκονται οι ταινίες μέσα στον Plex server στους υπολογιστές μας, το iMediaShare θα τους αναπαράγει στην TV χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αυτή τη δυνατότητα μας την προσφέρει αυτόνομα απευθείας μέσα από το κινητό. Δεν χρειάζεται να έχουμε συνδέσει στην τηλεόραση ένα Chromecast, ή κάποια Miracast μικροσυσκευή.
Επιπλέον, το εξαιρετικό app μας δίνει και τη δυνατότητα των βολικών χειρονομιών, μέσα από τον δικό του player.
AirWire (UPnP/DLNA)
Πρόκειται για μια από τις καλύτερες εφαρμογές DLNA στο Play Store. Το AirWire είναι μια κορυφαία επιλογή για να συνδέσουμε ασύρματα το κινητό στην τηλεόραση, και να προβάλουμε τα πολυμέσα της συσκευής στη μεγάλη οθόνη.
Το δωρεάν app ανακαλύπτει την TV πολύ γρήγορα, και προβάλλει όλα τα πολυμέσα του κινητού με συνέπεια και ποιότητα.
Έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει όχι μόνο το περιεχόμενο που είναι τοπικά αποθηκευμένο στο κινητό, αλλά και από το σύννεφο. Ακόμη και τα torrent που κατεβάσαμεμε την Android συσκευή.Το AirWire αν και έχει καιρό να ενημερωθεί, παραμένει μια από τις καλύτερες μεθοδολογίες του DLNA, για να συνδέσουμε ασύρματα το κινητό στην τηλεόραση.
Είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων κονσολών και πολλών παλαιότερων Smart TV γνωστών εταιρειών.
Web Video Cast
Tο DLNA σχεδιάστηκε πριν από χρόνια, και λειτουργεί απρόσκοπτα μόνο με τα τοπικά αρχεία πολυμέσων, είτε αυτά βρίσκονται μέσα στην Android συσκευή, είτε όπως είδαμε, στο οικιακό δίκτυο.
Με απλά λόγια, όταν συνδέουμε το κινητό στην τηλεόραση, δεν μπορούμε μέσω DLNA και χωρίς κάποια πρόσθετη cast συσκευή, να αναπαράγουμε στην οθόνη της TV τα βίντεο από YouTube. Ούτε να παίξουμε μουσική στην τηλεόραση από μία υπηρεσία online.
Τη λύση σε αυτήν την αδυναμία του DLNA μπορεί να μας δώσει το Web Video Cast.Πρόκειται για ένα δωρεάν app που έρχεται σε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον.
To Web Video Cast είναι στην ουσία ένας DLNA Browser, και όχι μόνο, που έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει τις συμβατές συσκευές.
Ως εκ τούτου, τα πολυμέσα που εντοπίζουμε μέσα από τον browser, όπως για παράδειγμα τα βίντεο του YouTube...
...μπορούμε να να αναπαράγουμε απευθείας στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης, χωρίς τη συνδρομή έξτρα συσκευής, όπως για παράδειγμα το Chromecast.
Ένα επιπλέον δυνατό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η δυνατότητα της αυτόματης ανεύρεσης ελληνικών υποτίτλων μέσω του OpenSubtitles.
Αυτό το επιτυγχάνουμε με όλες τις ταινίες που έχουμε κατεβάσει διαμέσου ενός torrent client του Android, ή τις έχουμε αποθηκευμένες στο κινητό.
Εμείς στις δοκιμές διαπιστώσαμε ότι η αναπαραγωγή των ταινιών και όλων γενικά τον βίντεο απευθείας στην τηλεόραση, γίνεται ταχύτητα.Παρ' όλα αυτά, σε ό,τι αφορά το εξαιρετικό χαρακτηριστικό της ανεύρεσης των υποτίτλων, ενδέχεται να μην λειτουργήσει σε όλες ανεξαιρέτως τις Android συσκευές.Στις δοκιμές υπήρξε επιτυχής αυτόματη ανεύρεση των υποτίτλων σε μια από τις δυο Android συσκευές που κάναμε τα τεστ.

Κινητό στην τηλεόραση μέσω Miracast

Το Miracast είναι ένα πρότυπο που βασίζεται στην τεχνολογία WiFi Direct. Ταυτόχρονα υποστηρίζεται από τον γνωστό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Wi-Fi Alliance.
Αποτελεί ουσιαστικά την απάντηση στο AirPlay της Apple. Η υποστήριξη του πρωτοκόλλου αφορά συσκευές που τρέχουν Android 4.2+.
Χάρη στο Miracast μπορούμε να συνδέσουμε ασύρματα το κινητό στην τηλεόραση. Ωστόσο, τα αποτελέσματα του Miracast στην πράξη, δεν είναι πάντα τόσο ενθαρρυντικά.
Πολλές συσκευές που υποστηρίζουν το πρότυπο αρνούνται να συνεργαστούν με τους πιστοποιημένους δέκτες (Miracast dongles). Ενίοτε εμφανίζονται κάποια προβλήματα συμβατότητας.

Χάος με το όνομα του προτύπου

Ένα άλλο αρνητικό του προτύπου είναι ότι δεν υποχρεώνει τις συσκευές να φέρουν το λογότυπο με το σήμα του Miracast. Ως εκ τούτου, η κάθε εταιρεία ονομάζει διαφορετικά τις λειτουργίες που παρέχονται μέσα από το ίδιο το πρότυπο.
Για παράδειγμα, η LG το εμφανίζει ως Miracast "SmartShare", η Samsung ως "Smart View" πρώην "AllShare Cast", η Sony "mirroring screen" και η Panasonic ως "mirroring display."
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αγοράζουμε μία τηλεόραση και να μην γνωρίζουμε αν είναι συμβατή με το Miracast. Επιπλέον, οι εταιρείες αλλάζουν αυτές τις ονομασίες του προτύπου σαν τα πουκάμισα.

Ασύρματος κατοπτρισμός του κινητού στην τηλεόραση

Παρ' όλα αυτά, το Miracast μπορεί να μας προσφέρει ασύρματη μετάδοση με υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Είναι αυστηρά ένα πρωτόκολλο κατοπτρισμού (mirroring) της οθόνης του κινητού στην τηλεόραση.
Κάτι τέτοιο πρακτικά σημαίνει ότι οτιδήποτε απεικονίζεται στην οθόνη του κινητού θα προβάλλεται στη Smart TV. Ωστόσο, το πρότυπο επιβαρύνει πολύ την μπαταρία. Αν βλέπουμε ταινίες από το κινητό στην τηλεόραση, θα πρέπει να το έχουμε συνδεδεμένο στο φορτιστή.
Παρ' όλα αυτά, μας δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε το γυροσκόπιο του κινητού, και να απολαύσουμε όλα τα σχετικά παιχνίδια του Android απευθείας στην τηλεόραση.
Επιπλέον, παρότι το πρότυπο λειτουργεί μέσω Wi-Fi, συνδέει απευθείας το κινητό στην τηλεόραση (peer-to-peer Wi-Fi), χωρίς να παρεμβάλλεται το router που έχουμε στο οικιακό μας δίκτυο.
Έτσι λοιπόν, για να συνδέσουμε το κινητό στην τηλεόραση διαμέσου Miracast, αρχικά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι υποστηρίζονται από το κινητό και την τηλεόρασή μας.
Συνήθως το Miracast του κινητού θα μας εμφανιστεί τη στιγμή πού βρισκόμαστε στα πολυμέσα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πατήσουμε στην ένδειξη για να μοιραστούμε το αρχείο. Κατόπιν θα εμφανιστεί η λειτουργία.
Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια, αν έχουμε εγκαταστήσει μία από τις προηγούμενες εφαρμογές του οδηγού, αυτές θα εμφανιστούν στην ίδια καρτέλα του διαμοιρασμού. Όπως είδαμε, θα συνδέσουν πιο αποδοτικά το κινητό στην τηλεόραση.
Αν η τηλεόραση που έχουμε δεν υποστηρίζει το Miracast, τότε πρέπει να προμηθευτούμε το αντίστοιχο dongle, το οποίο είναι πολύ φθηνό.
Έτσι κι αλλιώς, εάν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες του προτύπου με τον καλύτερο τρόπο, χρειαζόμαστε αυτόν τον USB δέκτη.
Τέτοιες μικροσυσκευές μπορούμε να τις βρούμε στο eΒay.

Κινητό στην τηλεόραση μέσω Chromecast

Όταν η Google παρουσίασε το Nexus 4 με το Android 4.2 το 2012, όλοι μιλούσαν για την απαρχή της υποστήριξης του Miracast από την εταιρεία.
Αντ' αυτού, ένα χρόνο αργότερα, η Google εμφάνισε το Chromecast βασισμένο σε διαφορετικό πρωτόκολλο, το DIAL (Discovery and Launch). Ωστόσο, στις ημέρες μας το Chromecast βασίζεται πλέον στο Multicast DNS (mDNS).
Για το Chromecast, όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα USB dongle που συνδέεται στη θύρα HDMI της τηλεόρασης. Μάλιστα, το νέο μοντέλο διαφέρει κατά πολύ σε εμφάνιση από τον προκάτοχο.
Το Chromecast σε αντίθεση με το Miracast, απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ διαμέσου του router. Θεωρείται πιο έξυπνο και λειτουργικό από το Miracast, και δεν αντικατοπτρίζει μόνο την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση.
Όταν το συγκεκριμένο περιεχόμενο μεταφέρεται από το κινητό στην τηλεόραση, εξακολουθούμε να είμαστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουμε τη φορητή Android συσκευή και για άλλους σκοπούς.

Σύνδεση διαμέσου Micro HDMI / MHL

Ο τρόπος αυτός αφορά την ενσύρματη σύνδεση του κινητού με την τηλεόρασή μας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα έχουμε τον πλήρη κατοπτρισμό της οθόνης του κινητού στην TV.
Το μόνο που χρειαζόμαστε σε αυτή την απλή μεθοδολογία, είναι ο ειδικός αντάπτορας MHL micro usb (Mobile High-Definition Link). Είναι σχεδιασμένος ειδικά για τα Android κινητά, και θα πρέπει να συνοδευτεί και από ένα καλώδιο HDMI.
Το κόστος του αντάπτορα ανέρχεται γύρω στα 12€ στα ελληνικά καταστήματα, συν 2€ το καλώδιο HDMI, και πιο φθηνά στο eBay.co.uk.
Ωστόσο, δεν υποστηρίζουν όλα τα Android κινητά το MHL. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προσέξουμε στην περιγραφή του προϊόντος να είναι συμβατό με την μάρκα του κινητού, ή του tablet μας.

Εσείς συνδέετε το Android κινητό στην τηλεόραση?

Αναμφίβολα είναι πολύ ελκυστικό να προβάλουμε το περιεχόμενο του κινητού μας στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.
Με τόσες πολλές φωτογραφίες και βίντεο, ποιος δεν θα ήθελε να τα βλέπει και να τα μοιράζεται με την οικογένεια και τους φίλους στην TV.
Πόσο μάλιστα αν μας αρέσουν και τα παιχνίδια. Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι συνδέοντας το κινητό στην τηλεόραση θα απογειωθεί κι άλλο η ψυχαγωγία μας.
Αν σας γεννήθηκαν απορίες και γνωρίζετε κι άλλους τρόπους για να συνδέσουμε το Android κινητό στην τηλεόραση, γράψτε μας στα σχόλια. ΠΗΓΗ pcsteps

, , , ,

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Simple Post

Simple Post 2

New Carousel

Mag Post 2

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Labels

1080p 128bit 12Ghost 12MP 1821 1TB 1Teraflop 2012 22nmSRAM 24Mbps 24Mpbs 24W 25Gbps 25nm 28η Οκτωβρίου 28nm 32bit 32nm 3alityDigitalLLC 3D 3E 3G 3G.Nokia 3GHSDPA 3nm 3way 45nm 4890 4890x2 4GB 55nm 5800 5D 5G 5TB 64-bit 64bit 65nm 6core 6MBcache 790GX 7gBPS 80HDD 890FX 9150e 920Core7 936 945GSE 9600GT 9800GT αγορά ΑΕΠΙ Αεροπορία Αθήνα Αινστάιν ακρίβεια ανακύκλωση ανάπτυξη ανεργία άνθρωπος ανταγωνισιτκότητα απάτη απόδοση άρωμα ασύρματα ασφάλεια ασφαλιστικό αυξήσεις αυτοκίνητα βιβλία βίντεο βιομηχανία Βουλή Γη γιορτές Γκόρ γονείς γραφειοκρατία Δ.Ε.Η Δ.Ε.Η. δαιδίκτυο δεδομένα Δήμοι δημοκρατία δημόσιο δημοσιογραφία δημοσκόπηση διαδικτυο διαδίκτυο διαδίτκυο Δίας διάστημα διαφήμιση Διαφθορά δικαιοσύνη δίκτυα δικτύωση δίτκυο δρόμοι Δωρεάν Ε.Ε. Ε.Ε.Τ.Τ Ε.Ε.Τ.Τ. Ε.Ε.Χ.Ι Ε.Μ.Π Ε.Ρ.Τ Ε.Υ.Π. έγκλημα ΕΔΕΤ ΕΕΤΤ Εθνική ειδ ειδησεις ειδήσεις ειδήσιες εικόνα έκθεση εκπαίδευση εκπομπές έκφραση ελευθερία Ελλα΄δα Ελλάδα Ελλλάδα εμπόριο ενεργεια ενέργεια ενημέρωση Ένωση καταναλωτών ΕΠΑΚ επιδόσεις επικοινωνία επικοινωνίες επιστήμη επιστημονική επιχειρήσεις έρευνα έρωτας ευκρίνεια ευρυζωνικά ευρυζωνικότητα Ευρώπη ζωή Η.Π.Α Η.Π.Α. ηλεκρονικό ηλεκτρικά ηλεκτρονική ηλεκτρονικό ηλιακός θερμότητα Θεσσαλονίκη ιδιοκτησία ιδωιτικότητα Ιμια ΙΝ.ΚΑ ίνες Ιντερνετ Ιντερνέτ Ιστορία Κ.Π.Σ καινοτομία καιρός κάμερεςς Καρβέλας καρκίνος καταναλωτές καταναλωτής κβαντική Κίνα κινητά κλησεις κλήσεις Κλώνος κοινωνία Κομισιόν Κόσμος Κράτος κρίση κριτική κρυπτογράφηση Κυβέρνηση Κυπαρισσία Λαζόπουλος λειζερ λιμάνια λογισμικό μέλλον μεσσηνία Μετρό ΜΙΤ μουσική μπαταρίες Μπουκοτάζ νεα νέα νεολαία νοημοσύνη νοικοκυριά Νόμπελ Ειρήνης Ο.Τ.Α. Ο.Τ.Ε. Ο.ΤΕ. οθόνες οικογένεια οικολογία οικονομία οικοσύστημα Ολυμπιάδα ΟΟΣΑ οπτικές ΟΤΕ Παιδεία παιδιά παιχνίδια Παρατηρητήριο Παρελάσεις πειρατεία πειρατία περιβάλλον περιεχόμενο Περιφέρειες πιστωτικές Πλανητάριο Πληροφορία Πληροφορική πνευματική ποδόσφαιρο πολιτεία πολιτική πολιτικοί πορνό πορνογραφία Ρ.Α.Ε Ρ.Α.Ε. ράδιο ραδιόφωνο ρομπότ Ρουσσόπουλος Σ.Δ.Ι.Τ. ΣΑΕ ΣΑΠΤΕ σάτυρα σέξ Σηφάκης σπορ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Σύμπαν σχολεία σχολείο σψιφι σωματίδιο ταινίες τεχ τεχνητή τεχνολογία τηλειατρική τηλεόραση τηλεπικοινωνίες τηλεφωνία Τουρισμός Τουρκία τράπεζες Τρίκαλα υγεία υπολογιστές υπολογιστής υπουργεία Υπουργέια φακελλάκι φαντασία φορ φορητοί φορητός φορτιστής φτώχεια χάκερ χειρόγραφα Χριστούγεννα ψηφιακά ψηφιακές ψηφιακή ψηφιακό A.E.P.I A.I a100fm ABL academy accurancy Acer activephase Adamo add add/remove Adobe AdobeFlash ADSL ADSLtech Advancedclock advent alcatel AM2+ AM3 AMD AMD64 AMDPuma amilo AMOLED AND Android anonymous Anti-shock antializing antivirus API Aplle apple applications APU archos ArmCortex army Arrandale Arthas Aspire4930 aspireone AsRock asus AsusTurboVEVO athens AthlonNeo AthlonX2 AthlonX3 AthlonX4 ATI ATIHDMI ATIMobilityHD ATIRadeon ATIRadeonHD Atom Atom330 AtomDuo audio avast avatar AVI Avivo Azure Backup bandogo bandwidth battery BD Beijing2008 benchmarking Bigbang bing bios BIOSTAR BIT Bizzard blackberry blackcaviar blackedition Blizard Blizzard bloggers blogs Bluetooth BluRay Bly Ray BMW Bobcat boeing bootable browser browsers BSA BT BT2.0 bug bugs BumpTop C.E.S. cache caching Caipella calc Calfeine Callibration Calpella camcorders capcom car carPC Catalyst ccleaner CE3100 Cebit CeleronD Cell Centrino2 Centrinoduo CEO CERN ces championship chat chem CherryPal chipset ChipsetH57 Chrome530gt ChromeOS Cisco Clarke cleanup ClearCMOS clockgen cloneDVD cloning cloud cloudpc cmd cmputing codecs Columbus com commodore comodo Compal computex computing concept conferences Congo conn-xTV Connection controlpanel cooler core core2duo Core2Extreme Core2Quad corei3 corei5 Corei7 Corei7Extreme corei9 CoreVpro Corsair COSMOTE cpu cpu-gpu Creative creditcard CRM CrossfireX crucial CSRF cuda cybercrime cypress D-Link Danube DART data datacenters DataTraveler DDR1066 DDR1333 DDR3 DDR4 Debian dekstop Dell demo deneb desktop Developer Devicestage Devilsmaycry4 dfi digital DigitalPro DirectX DirectX11 Displayport domain Dot doubleplay DowJones downloads DraftN Dragonplayer Drive Drivermax drivers drives DSLAM DSLR DTE DTN dualboot dualchannel DualcoreNehalem DualDVI DualGPU dualslot Dunnington DVD DVI DX11 dynabook e-commerce e-mail e-shop E.E. E3 E72 E8100 Eλλάδα EAH5850 ebay ebook eCPU EDGE EeePC EeepC1101HA EeepcT191 EETT efficiency EFI embedded emulators EN9500GT encoding energyeficient ericsson ESA eSata Ethernet Euro2008 Europe event Everex eVGA expansionpack explorer Extreme Eyefinity F6V-C1 Facebook Facebook news Facebook.internet fallout3 Fansink farcry2 FBCcache Fermi ferrariOne festival FFTH FIFA fileden filedropper filehosting files filesharing filters Finalfanatacy Firefox FireGL8650 firewall firewire800 fixes flashplayer flexible FlexiISN Flickr Flock fm Ford format Forthnet Forum FOXCONN fps framerate freegr freegr.gr Freescale frree FSB1066 FTC FTTH Fujitsu fujitsu-siemens FullHD Fusion future fx5800Quatro G-Force G300 G41 GA780SLi-DS5 gadgets gadgets tech Gameconvetion gamepad gamepay gameplay gamers games gaming gaming tech Gates Gbps GDDR3 GDDR5 Geforce Geforce220 Geforce260 Geforce9500GT Geforce9800GTX Geforcegtx280 Geforcegtx295 Geforcegtx465 Geforcegtx480 gigabit Gigabyte Gingle Glaciator globe gmaes GodofWar goldfamers Google google.tech GoogleChrome Gparted GPCPU GPRS GPS GPU gr GrandTheftAuto graphics Grass greece Greeenpower greeksubs GreenIT GSMA GT295 GT300 GTC260 gtx280 GTX295 GTX460 GTX680 Gulftown Gyy H55 hack hackers hacking hard hardcore harddrive hardwar hardware havok HCDP HD HD-DVD HD3300 HD5870 HDD HDDVD HDMI HDstreaming HDTV HDvideo Hellenic Hellenictask Hellug hgh definition highdef Hitachi hitech HMX-U10 HOL homecinema hotspot HP HPIpaq914 HSDPA HTC HTCShift HTML5.0 HTPC Huawei Hydra HydridCrosffire HydridSLI HydridSSD Hynix HyperThreading Hypertransport3 HyperXT1 I.E. I.E.8 IBM ICANN IDC IdeapdS10 Idemitsu IDF Idle IEDM IEEE IFA IFA2008 IFPI IGP Iinternet IMAGINECup imdb Inel infoquest Infosystem Intel Intel.Quad Intel945GC Intel945GSE IntelA110 IntelAtom IntelCoreDuo IntelCorei7 INTELGMAX4500 Intelmatrix IntelX58Express interface intern internet internet.E.U. internetexplorer internetradio Internettablet ION ION2 IP ip adress IPν6 iPad iphone iPlayer ipod iptv ipv6 ISP ISP. Ispironmini12 Itanium itnel Java JoliCloud K10 KatanaGTI kde-pim KDE4.1 keyboard kids Kingston Kmail Kmetalgate Konami L3cache lanparty laptop Larrabe laser law layer LCD LED Lenovo Leo LG li-ion Liano LifeSpace lifestyle Lightframe LightPeak links Linksys LiNUX live Livemesh livemessenger liveTV LLU logitech Loop LTE Lynnfield M.I.T. M93 M97 MacOS MAD Mai mainstream malware marketing matrixGTX285 Matsushita MaximusIIIFormula Mbit Meego memory messaging mews MI5remote MicroATX microSD microsoft MicroUSB MID MID. minibook mininova miniPCIe minis Mio miroamer MIT MKV MMOGs MMORPG MOBIL mobile Mobile945GM mobileWiMax mobility Moblin mobo mobos mobos785hipset models monos montevina moorestown Morph motherboard motorola mousepads movies mozilla mp3 mp3players mp4 MPEG-1 MPEG-4 Mpps msi msic msn multi-GPU multicore Multimedia Multiplayer multiplier multithreating multitouch music mybook mybookmirror myphone myspace Myunistaller NAND Nano nanotechnology NASA NASDAQ nature NC10 NEC Nehalem NeoX2 NetbookNB100 netbooks netops new news news tech Nexus NFL nForce nforce 790i nforce780 ning nintendo nokia Northbridge notebooks NSN Nvidia NvidiaGF100 NvidiaSLI nviroment Nvision2008 NVRAM Nymonyx O.T.A. O.T.E OCZ office2007 office2010 office2012 Okteta OLED OLEDTV OLPC on line online OnTelecom Open source OpenGL Openoffice3.0 Opera Operton Origami OTE OTE.ADSL Otenet overclocking Ovistore oxconn Oympic p2p P45 P55 P57 P67 P6TD Deluxe PackardBell Packet pad panasonic partition patch Pavillion pc PCB pci express pci express 3.0 PCIe PCIExpress PCIslots PDA pdf peace Penryn pentium4 pentiumE pentiumSU2700 performance PES2009 PES2010 pestaola Phenon PhenonIIX4955 PhenonX2 PhenonX49950 PhenonX6 Philips phising Phoenix phone photo Photoshop Physx PineTrail Pineview Pioneer piracy platters Playstation Playstation3 PMP portal Poulsbo power powercolor Powergate PRAM press-gr PrivateFolder procesors processlasso processors projectors proxyserver PS3 pspGo PSU Puma Q57 q9100 Qcard QPI quadchannel Quadcore QuadSLI Qualcomm Quanta Quest quicklock quicstart QVGA R800 RadeonHD Radeonhd3650 RadeonHD4830 RadeonHD4870X2 RadeonHD5830 radio radio936 Raid RAM rapidshare RealD3D Realtek recovery registry retail Ribbon riping robot rootkit router RTM RV740 RV770 rv770le RV790 RV870 S3Graphics s60 s60 touch Sabine Safari samsung sandisk Sandy SandyBridge SaoPaolo SAP Sapphire SAS sata sata3.0 SATA3.0Gbps SATA6.0Gbps school SciB science scifi Seagate search searching secure security Server2008 servers serversHTAsist services setfsb setiHome sex sfc shadermodel shaderr sharing sharp Shirt shoutcast sidebar Siemens sites skype SleepnGharge SLI SLI2 Smarconnect smartphone sms SO-DIMM SOAP soccer social networking socket socket775 software SOHO SOI Solaris son sonata Sony sony ericsson Sonyericsson sot sound sp1 sp2 sp3 space speed Speedstep Spider Sports Sprint spyware ssd SSE4.2 SSL start starwars steppinh/ModelSLAEN stream streaming Strike stuff subnotebook subnotebooks suggest Sun superleague superPC SuperRV770 surface suse symantec symbian sytemtray T101H t91 tablet TB TDD9000 TDP tech tech.news tecn Tegra2 Tegra3 Tellas terraflops Tesla tessellation TFT THQ Thuban thunderbolt timeline timings tips Tohiba tomorrow torrent Toshiba touchscreen Touchsmart touchUI Trillian Triple-SLI TriplechannellDDR3 tripleplay tripleSLI trojan truevision Tuning Turboboost turbocore Turbomemory TurboV TurionX2Ulra tutorial TV Tvout tvtuner tweaking twitter U.S.A. ubuntu UE40B6000 UEFA UEFI ugo Ui ultraportable UMPC UMTS Unisus univercity update updates url usa USB 3.0 USB2.0 USB3.0 USBflash VaioF VaioP VaioX VaioZ VDSL VEMUS Venus VIA vibering video Viewsonic virtualDub virtualization virus Vision Vista VistaSP2 visualstudio vivodi VlcPlayer vLite VMD vodafone Voip VoltageTweak Waffer watercooling WD web webcam WebOS websurfing westmere WHDI wi-fi wi-max widescreen widgets WiFi WiGig.wireless Wikipedia WilCharge WiMax Windows windows10 windows7 windows8 WindowsIstaller windowsmobile Windowsresize Windowsvista WindowsXP wireless WirelessHD wirelless WMC wordpress works workshop world worms Wow write WWF x18-m x25-m X380 X49530e X58 xbox360 XD1 Xeon7400 XeonX7460 XFX XML Xnote110 XP XPERIA X1 XPERIA X1 QWERTY XPERIA X10 Xtreme xxx Yahoo Youtube Yukon Z530 zune

2 Column Post

Translate

Mag Posts

Combined Post

Combined Posts 2

Video Posts