τεχνολογία

Τα νέα overclocking καλούδια της GALAX!

Η δημοφιλής εταιρία αποκάλυψε ένα νέο limited edition kit μνήμών με φινίρισμα χρωμίου, ένα power board καθώς και ένα κάνιστρο για μνήμες! Κάτω από τα εντυπωσιακά heatspreaders των μνημών βρίσκουμε τα B-die DRAM chips της Samsung που αποδεικνύονται εδώ και καιρό αρκετά καλοί clockers ενώ είναι και από τον τύπο μνήμης που προτείνει και η AMD για overclocking με τους πρόσφατους Ryzen.
Το limited edition kit των 4133MHz βέβαια θα κυκλοφορήσει μόνο σε 50 κομμάτια, ένας αρκετά μικρός αριθμός όμως αυτό που διαφοροποιείται είναι κυρίως η εμφάνιση με τα συγκεκριμένα heatspreaders, ενώ το PCB είναι μαύρου matte χρώματος σε αντίθεση με το λευκό που χρησιμοποιεί συνήθως η GALAX. Η GALAX έχει έτοιμο βέβαια και το power board της για εξωτερική τροφοδοσία hardware, κυρίως καρτών γραφικών.
Μέσω του IR3595A PWM controller και τα ποιοτικά υλικά το κύκλωμα των 16 φάσεων τροφοδοσίας μπορεί να προωθήσει περί τα 960A ενώ αντλεί το απαραίτητο ρεύμα από τρία 8-pin PCIe καλώδια. Παράλληλα προσφέρει τάση εξόδου από 0.9 έως και 1.6V. Μαζί με αυτό το εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως κάτω από LN2 overclocking, η GALAX εισάγει και ένα κάνιστρο για RAM με καλαίσθητο φινίρισμα και δίνεται μαζί με τα κατάλληλα heatspreaders για να "ντύσετε" τις RAM.

About Freegr network

Από το Blogger.