iPad Pro (2018) με Face ID και Apple Pencil 2ης γενιάς

To iPad, το “δημοφιλέστερο computer στον πλανήτη” σύμφωνα με την Apple, ανεβαίνει επίπεδο αφήνοντας ακόμη πιο πίσω τον ανταγωνισμό. Ο νέος επεξεργαστής A12X Bionic υπόσχεται απεριόριστη δύναμη και σύμφωνα με τα όσα είδαμε στα demos του σημερινού event φαίνεται ικανός να πραγματοποιήσει όλες τις υποσχέσεις του. Οι πρώτες δομικές της Apple δίνουν 35% αύξηση ταχύτητας διεργασιών (singlecore) με το multicore να φτάνει το +90% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.
Τα νέα iPad Pro (2018) διαθέτουν οθόνες Liquid Retina (11” και 12.9”) με ελαχιστοποιημένα περιθώρια (bezels), νέα USB-C θύρα σύνδεσης και αναβαθμισμένο Apple Pencil 2ης γενιάς. Προφανώς απουσιάζει το Home Button καθώς αμφότερα υποστηρίζουν την τεχνολογία ταυτοποίησης ταυτότητας Face ID. Τα νέα iPad Pro (2018) δεν διαθέτουν την μισητή σε όλους “εγκοπή” (notch). Παρόλο που τα νέα μοντέλα 2018 iPad Pro έχουν μικρότερα περιθώρια, η Apple έχει καταφέρει να τοποθετήσει μέσα τους το σύστημα κάμερας TrueDepth που είναι απαραίτητο για το Face ID.

Χαρακτηριστικά οθόνης:

  • 2388 x 1668 px (264 ppi) για το μοντέλο των 11” και 2732 x 2048 px (264 ppi) για το μοντέλο των 12.9”
  • ProMotion technology
  • Wide color display (P3)
  • True Tone display
  • Fingerprint-resistant oleophobic coating
  • Fully laminated display
  • Antireflective coating
  • 1.8% reflectivity
  • 600 nits brightness
Οι διαστάσεις των νέων iPad Pro έχουν μειωθεί αισθητά, με το το 12.9” μοντέλο να είναι 15% λεπτότερο και συνολικά να διαθέτει 25% μειωμένο όγκο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.
Όσον αφορά το Apple Pencil 2ης γενιάς, η Apple έκανε το θαύμα της. Το “έξυπνο μολύβι” μπορεί πλέον να εφάπτεται μαγνητικά επάνω στο περιμετρικό πλαίσιο της συσκευής και ταυτόχρονα να φορτίζει ασύρματα! Έτσι, οι χρήστες μπορούν να έχουν το Apple Pencil πάντοτε μαζί τους, χωρίς τη χρήση κάποιας έξτρα θήκης μεταφοράς, και μάλιστα φορτισμένο και έτοιμο προς χρήση.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.