freegr

Acer: Chromebook με AMD επεξεργαστή και GPU

Η Acer ανακοίνωσε σήμερα ότι επέκτεινε τη βραβευμένη σειρά των προϊόντων Chromebook 15,6 ιντσών, με το πρώτο της AMD Chromebook 315. Με τη βοήθεια των επεξεργαστών 7ης γενιάς AMD A6-9220C ή A4-9120C και κάρτα γραφικών Radeon, μπορεί να επιταχύνει τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, ενώ ταυτόχρονα εκτελεί πολλαπλά tabs και επεκτάσεις και όλα αυτά με διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που φτάνει μέχρι και 10 ώρες.

Στις άριστες επιδόσεις του, θα πρέπει να προστεθεί, η Full HD οθόνη IPS 15,6 ιντσών, που ενισχύει την παραγωγικότητα τόσο στη δουλειά, όσο και στο σχολείο. Video streaming, web games και apps, γίνονται παιχνιδάκι, ενώ διατίθεται και με οθόνη αφής. (CB315-2HT/CB315-2H).

“Το Chromebook 15,6 ιντσών είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της σειράς Acer Chromebook” δήλωσε ο James Lin, General Manger, Commercial and Detachable Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. “Το Acer Chromebook 315 είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς (τεράστια οθόνη 15,6 ιντσών, μεγάλα ηχεία και υπέροχη σχεδίαση), ενώ τώρα περιλαμβάνει και νέους επεξεργαστές AMD καθώς και κάρτα γραφικών Radeon, που ενισχύουν την αυξανόμενη συλλογή των Chrome και Android™ apps,που έχουν ήδη αγαπηθεί από πάρα πολλούς φοιτητές, οικογένειες αλλά και επαγγελματίες.” 


Ισχυροί επεξεργαστές AMD της σειράς Α με κάρτα γραφικών Radeon για multitasking

Το Acer Chromebook 315 με επεξεργαστές 7ης γενιάς AMD της σειράς Α και κάρτα γραφικών Radeon παρέχει γρήγορο και αποδοτικό computing με δύο διαμορφώσεις: είτε με το AMD A6-9220C APU είτε με το A4-9120C APU με σχεδιασμό system-on-chip. Οι νέοι επεξεργαστές AMD της σειράς A για τα Chromebooks επιτρέπουν στους πελάτες να προβάλλουν βίντεο, να εκτελούν τις πιο πρόσφατες εφαρμογές, να παίζουν online games και να σερφάρουν στο internet έως και 10 ώρες1. Επιπλέον, το Acer Chromebook 315 υποστηρίζει εκατομμύρια Android apps στο Google Play™ για διασκέδαση, παραγωγικότητα, συνδεσιμότητα και πολλά άλλα. 

“Είμαστε περήφανοι που επεκτείνουμε το portfolio προϊόντων της AMD, προσθέτοντας σε αυτό τα Chromebooks που λειτουργούν με τεχνολογία AMD” είπε ο Saeid Moshkelani, Senior Vice President και General Manager, Client Compute, AMD. “Με το νέο Acer Chromebook 315 με επεξεργαστές AMD της σειράς Α, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερα σε λιγότερο χρόνο, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες Chromebook. Σε συνεργασία με την Google και την Acer,τα Chromebooks με τεχνολογία AMD θα παρέχουν κορυφαίες λειτουργίες ψυχαγωγίας και υψηλής παραγωγικότητας καθώς και την καλύτερη σχεδίαση της αγοράς στην κατηγορία των Chromebooks.”

About Freegr network

Από το Blogger.