DigitalPro

H νέα mirrorless a6400 της Sony

H νέα a6400 διαθέτει πολλές τεχνολογίες της Sony που προέρχονται απευθείας από την full-frame mirrorless σειρά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών της Ιαπωνικής εταιρείας διαθέτοντας την ταχύτερη αυτόματη εστίαση (AF) παγκοσμίως, με ταχύτητα 0,02  δευτερολέπτων και προηγμένες δυνατότητες όπως «Real-time Eye AF» και «Real-time Tracking». Χάρη στον αναβαθμισμένο επεξεργαστή εικόνας BIONZ X, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 4K, λήψεις με ταχύτητα έως και 11 καρέ το δευτερόλεπτο με παρακολούθηση AF/ AE και άλλα χαρακτηριστικά, που σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία την καθιστούν μία εξαιρετική λύση για κάθε δημιουργό, επαγγελματία ή απλό vlogger.
Σε αυτό βοηθάει το υψηλότερο επίπεδο λειτουργικότητας που έρχεται με την προσθήκη μίας LCD οθόνης 3,0 ιντσών ανάλυσης 921k-dot τύπου flip-up που περιστρέφεται κατά 180 μοίρες, και που καθιστά την λήψη φωτογραφιών selfie και βίντεο απλή υπόθεση. Με την προσθήκη της flip-up οθόνης, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει και να παρακολουθεί τη σύνθεση του βίντεο και το σωστό «καδράρισμα» καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας λήψης. Η οθόνη είναι αφής, με το λογισμικό να προσφέρει αρκετές λειτουργίες και επιλογές, όπως Touch Pad, Touch Focus και Touch Shutter αλλά και Touch Tracking, που ουσιαστικά ενεργοποιεί το Real Time Tracking. To «Real-time Tracking» είναι μία νέα λειτουργία που χρησιμοποιεί τον πιο πρόσφατο αλγόριθμο της Sony, με βάση τον οποίο Τεχνητή Νοημοσύνη αναγνωρίζει αντικείμενα προσαρμόζοντας το χρώμα, την απόσταση (βάθος) και το μοτίβο (φωτεινότητα), ώστε να διασφαλίζεται η λήψη όλων των αντικειμένων με εξαιρετική ακρίβεια.
YQT3U7H7.jpeg.05edff002ba31ce0602814460ae51567.jpeg
Για πρώτη φορά σε APS-C mirrorless φωτογραφική μηχανή της Sony, το περιλαμβάνεται προφίλ εικόνας HLG (Hybrid Log-Gamma), επιτρέποντας την αναπαραγωγή όμορφων, ζωντανών εικόνων 4K HDR στις τηλεοράσεις συμβατές με HDR (HLG). Η νέα mirrorless της Sony εξοπλίζεται με αισθητήρα APS-C 24,2 Megapixels, ο οποίος συνεπικουρείται από τον αναβαθμισμένο επεξεργαστή εικόνας BIONZ X που προσφέρει βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και αναπαραγωγή χρωμάτων σε όλες τις συνθήκες λήψεις. Η a6400 υποστηρίζει ISO 32000 που μπορεί να φτάσει έως και ISO 102400 με σημαντικά μειωμένα επίπεδα θορύβου.
Η κάμερα που διαθέτει σώμα κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου και αντέχει στη σκόνη και στην υγρασία, διαθέτει επίσης ηλεκτρονικό οφθαλμοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder και προσφέρει μεγάλο επίπεδο εξατομίκευσης με 89 λειτουργίες που μπορούν να αποδοθούν με 8 πλήκτρα. Επίσης διαθέτει βελτιωμένο μενού με νέες λειτουργίες «My Dial» και «My Menu», βοήθεια για το μενού, star rating για τις φωτογραφίες και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.  
000LI76H.jpeg.cd903b13348ea9952a8d2324b3f51ed2.jpeg
Η a6400 (α6400) θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Φεβρουάριο, και θα παρέχεται και σε κιτ με το φακό SELP1650 ή με το φακό SEL18135. insomnia

About Freegr network

Από το Blogger.