F1 2019 - Review: Συνεχίζει την ανοδική πορεία

Προς ευχαρίστηση όλων, το φετινό επίσημο Formula 1 video game φτάνει νωρίτερα κατά δύο σχεδόν μήνες στα ράφια τον πραγματικών και των ψηφιακών καταστημάτων. Η επιτυχία των τελευταίων ετών στα συγκεκριμένα παιχνίδια της F1 οφείλεται σε ένα όνομα και αυτό είναι η Codemasters. Οι developers οι οποίοι σχετίζονται με πολλά διάσημα racing παιχνίδια εδώ και πολλά χρόνια όπως η σειρά Dirt (πρώην Colin McRae Rally), η σειρά Grid αλλά φυσικά και η σειρά F1, επανέρχονται με τον νέο Formula 1 τίτλο για τη σεζόν 2019-2020. Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη προσελκύοντας το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος και πολλοί fans περιμένουν αυτή την κυκλοφορία. Μετά τα αρκετά επιτυχημένα F1 2017 και F1 2018 μένει να δούμε τι μπορεί να βελτιωθεί και τι μπορεί να προστεθεί σε ένα franchise που αγγίζει πλέον την κορυφή του.
Όπως είναι αναμενόμενο, κύρια “ατραξιόν” του παιχνιδιού δεν μπορεί να είναι άλλη από το Career mode το οποίο σε γενικές γραμμές δεν αλλάζει ουσιαστικά σε σχέση με το περσινό, αλλά έχει κάποια νέα αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Μετά τη δημιουργία του οδηγού μας, το career mode μάς μεταφέρει όχι σε μια ομάδα της Formula 1, αλλά σε μια της Formula 2. Βρισκόμαστε στους τελευταίους αγώνες της σεζόν και το παιχνίδι (σε μορφή story mode) μας συστήνει τον “φανταστικό” ανταγωνιστή οδηγό με το όνομα Devon Butler. Ο συγκεκριμένος φιλόδοξος αλλά εγωκεντρικός χαρακτήρας θα μας ακολουθήσει και κατά την “προαγωγή” μας στις πίστες της Formula 1 όπου θα κοντραριζόμαστε για τους βαθμούς και τη δόξα στα 21 Grand Prix του προγράμματος. Τα Rivals όπως ονομάζονται αυτού του είδους οι “κόντρες” μεταξύ των οδηγών κρατούν το ενδιαφέρον του Career mode, και μέσω ορισμένων cutscenes, ενώ μπορούμε να ορίσουμε και εμείς έναν οποιοδήποτε άλλο (πραγματικό) οδηγό σαν Rival.


Ανάλογα με την ομάδα της Formula 1 που θα επιλέξουμε μετά τα εισαγωγικά F2 races που προαναφέραμε, θα καθοριστούν και οι στόχοι μας. Τρέχοντας σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες όπως η Mercedes, η Ferrari και η Redbull θα πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ανάλογοι είναι και οι στόχοι σε ομάδες μεσαίας δυναμικότητας όπως η McLaren και χαμηλότερης όπως η Alfa Romeo. To presentation του Career mode είναι το ίδιο εντυπωσιακό όπως και στον περσινό τίτλο με πολλές λήψεις από τα Pit Stops των κατασκευαστών, δηλώσεις των πραγματικών οδηγών αλλά και όμορφη παρουσίαση του κάθε αγώνα. Πριν και μετά από κάθε Grand Prix καλούμαστε να απαντήσουμε σε δημοσιογράφους (οι ερωτήσεις είναι πολλαπλής επιλογής) και ανάλογα με την απάντηση αλλάζουν και ορισμένα στοιχεία στην ομάδα ή στον χαρακτήρα μας, θετικά η αρνητικά.
Τα περσινά RPG στοιχεία με τα Development Points και τα διάφορα R&D Trees κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και στο F1 2019. Πετυχαίνοντας στόχους κατά τα δοκιμαστικά, τα προκριματικά και τους αγώνες μπορούμε να κερδίσουμε πόντους για να αναπτύξουμε τα τέσσερα διαφορετικά στοιχεία του μονοθεσίου όπως η αεροδυναμική, το σασί και άλλα. Αν το development κάποιου εξαρτήματος πετύχει, τότε αυτόματα τοποθετείται στο μονοθέσιό σας. Στο ενδιάμεσο ορισμένων Grand Prix θα λάβουμε προσκλήσεις για άλλα events, όπως δοκιμασίες προσπεράσεων, Time Trials και άλλα, που γίνονται κυρίως με ιστορικά μονοθέσια και αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το τυποποιημένο πρόγραμμα της Formula 1. Τέλος, το F1 2019 είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που συστήνει έναν νέο μηχανισμό: τις μεταγραφές οδηγών μετά και κατά τη διάρκεια της σεζόν.


Το gameplay και η αίσθηση των μονοθεσίων διατηρείται με τη “συνταγή” των προηγούμενων ετών και περιλαμβάνει ρεαλιστική αίσθηση του “πατήματος”, αρκετά καλοφτιαγμένα physics, “συμπαθητική” AI των αντιπάλων που στο σύνολο τους με όλα τα χαρακτηριστικά του αθλήματος (σύστημα κατανομής ενέργειας ERS, σύστημα DRS, νέοι κανονισμοί) προσφέρουν ένα άκρως ρεαλιστικό αποτέλεσμα, πάρα πολύ κοντά στο πραγματικό. Βεβαια για τους πιο... αρχάριους, τα assists και λειτουργίες όπως το instant replay μπορούν να κάνουν τα πράγματα αρκετά προσβάσιμα στα όρια του arcade racing. Όσοι πάντως οδηγείτε με λιγότερα assists, ρεαλιστικότερο damage και όλα τα penalties, δεν σημαίνει ότι θα έχετε και περισσότερα rewards στο single Player τουλάχιστον. Γενικά είναι ένα παιχνίδι που μπορείτε να φέρετε στα μέτρα σας “παίζοντας” με τα επίπεδα δυσκολίας του, με τα θετικά και τα αρνητικά που συνεπάγονται με όλο αυτό.
Η περισσότερη δουλειά πίσω από ένα μονοθέσιο γίνεται στα Pits και μέσω της σχετικής οθόνης μπορείτε να εκτελέσετε πάρα πολλές λειτουργίες όπως η επιλογή των ελαστικών, η στρατηγική των Pit stops στον αγώνα και φυσικά να παραμετροποιήσετε τις ρυθμίσεις του μονοθεσίου σας (υπάρχουν και έτοιμα Setups για να επιλέξετε, από τα πιο γρήγορα στα πιο σταθερά για το μονοθέσιο). Πολύ σημαντικό είναι να πραγματοποιείτε κάποια προγράμματα κατά τα practice sessions για να μαθαίνετε καλύτερα την πίστα, τις γωνίες και τις ταχύτητες εισόδου και εξόδου από κάθε στροφή αλλά και να συνηθήσετε σε ακραίες συνθήκες όπως αυτής της έντονης βροχόπτωσης. Αν από την άλλη θέλετε απλά να τρέξετε στον αγώνα μπορείτε να προσπεράσετε κάνοντας Skip στα τρία Practice Sessions ακόμη και στα τελικά κατατακτήρια δοκιμαστικά και να βρεθείτε μονομιάς στην ημέρα του αγώνα με τους συνολικούς γύρους που εσείς ορίζετε.


Όσο βρίσκεστε στην πίστα μπορείτε με το πάτημα ενός πλήκτρου να μπείτε σε ορισμένες λειτουργίες του μονοθεσίου όπως η κατανάλωση καυσίμου ή διαχείριση της ενέργειας και κάποιες μικρορυθμίσεις στην αεροδυναμική για παράδειγμα. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του οχήματος, την θερμοκρασία των ελαστικών και να μιλήσετε με τα Pits για αλλαγή στρατηγικής, απόσταση από άλλους οδηγούς και την γενικότερη κατάσταση του αυτοκινήτου και της πίστας. Υπάρχει ένα μικρό ρίσκο σχετικά με τις συγκεκριμένες λειτουργίες γιατί το να αγωνίζεστε με τόσο γρήγορα μονοθέσια απαιτεί την απόλυτη προσοχή σας η οποία μπορεί να αποσπαστεί αν χαθείτε στα συγκεκριμένα menus εν ώρα αγώνα.
Πέρα από το Career mode υπάρχουν και τα κλασικά modes οπως το Time Trial και το Grand Prix που μπορείτε να δημιουργήσετε πρωτάθλημα με συγκεκριμένες πίστες της αρεσκείας σας. Τα Championships επιστρέφουν και περιλαμβάνουν το πρωτάθλημα της F1 φυσικά, αυτό της Formula 2 του 2018 με τους επίσημους οδηγούς αλλά και άλλα ιστορικά πρωταθλήματα που μπορείτε να αγωνιστείτε με τα 22 συνολικά historic cars του παιχνιδιού (18 από το περσινό παιχνίδι και 4 νέα). Οι κάτοχοι της Legend Edition θα μπορούν να πάρουν τον ρόλο ενός εκτός των δύο ινδαλμάτων του αθλήματος (Alain Prost και Ayrton Senna) αποτίοντας έτσι φόρο τιμής σε δύο θρύλους του αθλήματος. Το Formula 1 2019 είναι υπερπλήρες πιστεύουμε από πλευράς περιεχομένου ενώ στα υπόψιν πρέπει να υπάρχει και το γεγονός ότι στο παιχνίδι θα προστεθεί στη συνέχεια μέσω update και όλη η σεζόν της Formula 2 για το 2019.

Στα του Multiplayer τώρα, υπάρχουν τα Ranked και τα Unranked Races μέσω των οποίων μπορείτε να κερδίσετε XP για τον οδηγό σας ενώ στην καρτέλα με τα Leagues μπορείτε να συμμετάσχετε σε πρωταθλήματα  άλλων παικτών έχοντας όμως πάντα υπόψη σας το ωράριο και τις ημερομηνίες των αγώνων. Υπάρχει και το Weekly Event το οποίο πραγματοποιείται κυρίως στο Grand Prix στο οποίο διεξάγεται ο πραγματικός αγώνας της Formula 1. Μέσω όλων αυτών κερδίζετε XP, Levels και Badges για την καρτέλα του οδηγού σας, αλλά και πόντους για να τροποποιήσετε την εμφάνιση του μονοθεσίου σας (υπάρχουν δυστυχώς και microtransactions σε αυτό το κομμάτι).
Και αν το F1 του 2018 ήταν ένα όμορφο οπτικά παιχνίδι το F1 2019 έχει ακόμη περισσότερες βελτιώσεις (μερικοί από εσάς θα έχετε δει τα εντυπωσιακά gameplay videos των προηγούμενων μηνών). Οι φωτισμοί, και οι σκιές ειδικότερα, έχουν δεχθεί ένα ακόμη χέρι “γυαλίσματος” κάτι που είναι περισσότερο ορατό στα πιο ιδιαίτερα Grand Prix όπως το νυχτερινό Bahrain. Ορισμένα animations των οδηγών εκτός αγώνα αλλά και οι εκφράσεις τους χρήζουν βελτίωσης, αλλά στο γενικότερο σύνολο τα γραφικά και η παρουσίαση του F1 2019 χτίζουν ένα τρομερό immersion, τόσο κατά την οδήγηση όσο και πριν από αυτή. Υπό κανονικές συνθήκες το παιχνίδι τρέχει στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο (το Review έγινε στο PS4) με πολύ μικρό tearing σε κάποιες περιπτώσεις. Σχετικά με το framerate, στο F1 2019 ισχύει ένα ανεξήγητο φαινόμενο το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμη αν ειναι bug ή απλά είναι θέμα σχεδιασμού. Σε ορισμένες πίστες στο career mode το performance πέφτει στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο (καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα) ενώ αν μπούμε να παίξουμε την ίδια πίστα εκτός career mode τότε ξανά ανεβαίνει στα 60 καρέ. Είναι κάτι που “χτυπάει” πολύ άσχημα στο μάτι ιδιαίτερα στους πιο έμπειρους παίκτες και θα πρέπει κατά τη γνώμη μας να διορθωθεί άμεσα.

Το παιχνίδι περιέχει Theater mode όπου αποθηκεύονται τα highlights των αγώνων και mode που μπορείτε να δείτε λεπτομερώς όλα τα μονοθέσια που περιέχονται στο πακέτο του παιχνιδιού. Οι ήχοι των κινητήρων έχουν βελτιωθεί, ενώ ρεαλιστικούς ήχους έχουμε και στα historic μονοθέσια που ήταν ακόμη πιο “θορυβώδη”. Οι developers έχουν μαγνητοφωνήσει επίσης αληθινές μικρές συνεντεύξεις και σχόλια από τους πραγματικούς οδηγούς και χρησιμοποιούνται και στο παιχνίδι.

Συμπέρασμα

Η Codemasters προσφέρει ένα πλήρες πακέτο για τον νέο τίτλο Formula 1 με όλες τις άδειες του πρωταθλήματος και με πολλά έξτρα (Formula 2, Historic Challenges, Rivals κτλ). Σε συνδυασμό με την αρτιότητα του gameplay και του χειρισμού των μονοθεσίων το F1 2019 είναι μια “σίγουρη” και πλούσια αγορά για τους φίλους όχι μόνο της Formula 1 αλλά και των racing παιχνιδιών γενικότερα. Υπάρχουν περιθώρια για βελτιώσεις σε τομείς όπως η AI των αντιπάλων, η ενδοεπικοινωνία με τα Pits, τα animations, οι συνεντεύξεις και φυσικά το θέμα με το framerate. Παρόλα αυτά πρόκειται για έναν εξαιρετικό για το είδος του τίτλο που μπορείτε να τον φέρετε στα μέτρα σας είτε είστε αρχάριος οδηγός είτε αρκετά έμπειρος στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Οι αλλαγές σε σχέση με τον περσινό τίτλο σίγουρα δεν είναι πολλές, αλλά είναι αρκετές για να δικαιολογήσουν μια νέα αγορά για τους ενδιαφερόμενους gamers.Zouglagr

, ,

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Simple Post

Simple Post 2

New Carousel

Mag Post 2

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Labels

1080p 128bit 12Ghost 12MP 1821 1TB 1Teraflop 2012 22nmSRAM 24Mbps 24Mpbs 24W 25Gbps 25nm 28η Οκτωβρίου 28nm 32bit 32nm 3alityDigitalLLC 3D 3E 3G 3G.Nokia 3GHSDPA 3nm 3way 45nm 4890 4890x2 4GB 55nm 5800 5D 5G 5TB 64-bit 64bit 65nm 6core 6MBcache 790GX 7gBPS 80HDD 890FX 9150e 920Core7 936 945GSE 9600GT 9800GT αγορά ΑΕΠΙ Αεροπορία Αθήνα Αινστάιν ακρίβεια ανακύκλωση ανάπτυξη ανεργία άνθρωπος ανταγωνισιτκότητα απάτη απόδοση άρωμα ασύρματα ασφάλεια ασφαλιστικό αυξήσεις αυτοκίνητα βιβλία βίντεο βιομηχανία Βουλή Γη γιορτές Γκόρ γονείς γραφειοκρατία Δ.Ε.Η Δ.Ε.Η. δαιδίκτυο δεδομένα Δήμοι δημοκρατία δημόσιο δημοσιογραφία δημοσκόπηση διαδικτυο διαδίκτυο διαδίτκυο Δίας διάστημα διαφήμιση Διαφθορά δικαιοσύνη δίκτυα δικτύωση δίτκυο δρόμοι Δωρεάν Ε.Ε. Ε.Ε.Τ.Τ Ε.Ε.Τ.Τ. Ε.Ε.Χ.Ι Ε.Μ.Π Ε.Ρ.Τ Ε.Υ.Π. έγκλημα ΕΔΕΤ ΕΕΤΤ Εθνική ειδ ειδησεις ειδήσεις ειδήσιες εικόνα έκθεση εκπαίδευση εκπομπές έκφραση ελευθερία Ελλα΄δα Ελλάδα Ελλλάδα εμπόριο ενεργεια ενέργεια ενημέρωση Ένωση καταναλωτών ΕΠΑΚ επιδόσεις επικοινωνία επικοινωνίες επιστήμη επιστημονική επιχειρήσεις έρευνα έρωτας ευκρίνεια ευρυζωνικά ευρυζωνικότητα Ευρώπη ζωή Η.Π.Α Η.Π.Α. ηλεκρονικό ηλεκτρικά ηλεκτρονική ηλεκτρονικό ηλιακός θερμότητα Θεσσαλονίκη ιδιοκτησία ιδωιτικότητα Ιμια ΙΝ.ΚΑ ίνες Ιντερνετ Ιντερνέτ Ιστορία Κ.Π.Σ καινοτομία καιρός κάμερεςς Καρβέλας καρκίνος καταναλωτές καταναλωτής κβαντική Κίνα κινητά κλησεις κλήσεις Κλώνος κοινωνία Κομισιόν Κόσμος Κράτος κρίση κριτική κρυπτογράφηση Κυβέρνηση Κυπαρισσία Λαζόπουλος λειζερ λιμάνια λογισμικό μέλλον μεσσηνία Μετρό ΜΙΤ μουσική μπαταρίες Μπουκοτάζ νεα νέα νεολαία νοημοσύνη νοικοκυριά Νόμπελ Ειρήνης Ο.Τ.Α. Ο.Τ.Ε. Ο.ΤΕ. οθόνες οικογένεια οικολογία οικονομία οικοσύστημα Ολυμπιάδα ΟΟΣΑ οπτικές ΟΤΕ Παιδεία παιδιά παιχνίδια Παρατηρητήριο Παρελάσεις πειρατεία πειρατία περιβάλλον περιεχόμενο Περιφέρειες πιστωτικές Πλανητάριο Πληροφορία Πληροφορική πνευματική ποδόσφαιρο πολιτεία πολιτική πολιτικοί πορνό πορνογραφία Ρ.Α.Ε Ρ.Α.Ε. ράδιο ραδιόφωνο ρομπότ Ρουσσόπουλος Σ.Δ.Ι.Τ. ΣΑΕ ΣΑΠΤΕ σάτυρα σέξ Σηφάκης σπορ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Σύμπαν σχολεία σχολείο σψιφι σωματίδιο ταινίες τεχ τεχνητή τεχνολογία τηλειατρική τηλεόραση τηλεπικοινωνίες τηλεφωνία Τουρισμός Τουρκία τράπεζες Τρίκαλα υγεία υπολογιστές υπολογιστής υπουργεία Υπουργέια φακελλάκι φαντασία φορ φορητοί φορητός φορτιστής φτώχεια χάκερ χειρόγραφα Χριστούγεννα ψηφιακά ψηφιακές ψηφιακή ψηφιακό A.E.P.I A.I a100fm ABL academy accurancy Acer activephase Adamo add add/remove Adobe AdobeFlash ADSL ADSLtech Advancedclock advent alcatel AM2+ AM3 AMD AMD64 AMDPuma amilo AMOLED AND Android anonymous Anti-shock antializing antivirus API Aplle apple applications APU archos ArmCortex army Arrandale Arthas Aspire4930 aspireone AsRock asus AsusTurboVEVO athens AthlonNeo AthlonX2 AthlonX3 AthlonX4 ATI ATIHDMI ATIMobilityHD ATIRadeon ATIRadeonHD Atom Atom330 AtomDuo audio avast avatar AVI Avivo Azure Backup bandogo bandwidth battery BD Beijing2008 benchmarking Bigbang bing bios BIOSTAR BIT Bizzard blackberry blackcaviar blackedition Blizard Blizzard bloggers blogs Bluetooth BluRay Bly Ray BMW Bobcat boeing bootable browser browsers BSA BT BT2.0 bug bugs BumpTop C.E.S. cache caching Caipella calc Calfeine Callibration Calpella camcorders capcom car carPC Catalyst ccleaner CE3100 Cebit CeleronD Cell Centrino2 Centrinoduo CEO CERN ces championship chat chem CherryPal chipset ChipsetH57 Chrome530gt ChromeOS Cisco Clarke cleanup ClearCMOS clockgen cloneDVD cloning cloud cloudpc cmd cmputing codecs Columbus com commodore comodo Compal computex computing concept conferences Congo conn-xTV Connection controlpanel cooler core core2duo Core2Extreme Core2Quad corei3 corei5 Corei7 Corei7Extreme corei9 CoreVpro Corsair COSMOTE cpu cpu-gpu Creative creditcard CRM CrossfireX crucial CSRF cuda cybercrime cypress D-Link Danube DART data datacenters DataTraveler DDR1066 DDR1333 DDR3 DDR4 Debian dekstop Dell demo deneb desktop Developer Devicestage Devilsmaycry4 dfi digital DigitalPro DirectX DirectX11 Displayport domain Dot doubleplay DowJones downloads DraftN Dragonplayer Drive Drivermax drivers drives DSLAM DSLR DTE DTN dualboot dualchannel DualcoreNehalem DualDVI DualGPU dualslot Dunnington DVD DVI DX11 dynabook e-commerce e-mail e-shop E.E. E3 E72 E8100 Eλλάδα EAH5850 ebay ebook eCPU EDGE EeePC EeepC1101HA EeepcT191 EETT efficiency EFI embedded emulators EN9500GT encoding energyeficient ericsson ESA eSata Ethernet Euro2008 Europe event Everex eVGA expansionpack explorer Extreme Eyefinity F6V-C1 Facebook Facebook news Facebook.internet fallout3 Fansink farcry2 FBCcache Fermi ferrariOne festival FFTH FIFA fileden filedropper filehosting files filesharing filters Finalfanatacy Firefox FireGL8650 firewall firewire800 fixes flashplayer flexible FlexiISN Flickr Flock fm Ford format Forthnet Forum FOXCONN fps framerate freegr freegr.gr Freescale frree FSB1066 FTC FTTH Fujitsu fujitsu-siemens FullHD Fusion future fx5800Quatro G-Force G300 G41 GA780SLi-DS5 gadgets gadgets tech Gameconvetion gamepad gamepay gameplay gamers games gaming gaming tech Gates Gbps GDDR3 GDDR5 Geforce Geforce220 Geforce260 Geforce9500GT Geforce9800GTX Geforcegtx280 Geforcegtx295 Geforcegtx465 Geforcegtx480 gigabit Gigabyte Gingle Glaciator globe gmaes GodofWar goldfamers Google google.tech GoogleChrome Gparted GPCPU GPRS GPS GPU gr GrandTheftAuto graphics Grass greece Greeenpower greeksubs GreenIT GSMA GT295 GT300 GTC260 gtx280 GTX295 GTX460 GTX680 Gulftown Gyy H55 hack hackers hacking hard hardcore harddrive hardwar hardware havok HCDP HD HD-DVD HD3300 HD5870 HDD HDDVD HDMI HDstreaming HDTV HDvideo Hellenic Hellenictask Hellug hgh definition highdef Hitachi hitech HMX-U10 HOL homecinema hotspot HP HPIpaq914 HSDPA HTC HTCShift HTML5.0 HTPC Huawei Hydra HydridCrosffire HydridSLI HydridSSD Hynix HyperThreading Hypertransport3 HyperXT1 I.E. I.E.8 IBM ICANN IDC IdeapdS10 Idemitsu IDF Idle IEDM IEEE IFA IFA2008 IFPI IGP Iinternet IMAGINECup imdb Inel infoquest Infosystem Intel Intel.Quad Intel945GC Intel945GSE IntelA110 IntelAtom IntelCoreDuo IntelCorei7 INTELGMAX4500 Intelmatrix IntelX58Express interface intern internet internet.E.U. internetexplorer internetradio Internettablet ION ION2 IP ip adress IPν6 iPad iphone iPlayer ipod iptv ipv6 ISP ISP. Ispironmini12 Itanium itnel Java JoliCloud K10 KatanaGTI kde-pim KDE4.1 keyboard kids Kingston Kmail Kmetalgate Konami L3cache lanparty laptop Larrabe laser law layer LCD LED Lenovo Leo LG li-ion Liano LifeSpace lifestyle Lightframe LightPeak links Linksys LiNUX live Livemesh livemessenger liveTV LLU logitech Loop LTE Lynnfield M.I.T. M93 M97 MacOS MAD Mai mainstream malware marketing matrixGTX285 Matsushita MaximusIIIFormula Mbit Meego memory messaging mews MI5remote MicroATX microSD microsoft MicroUSB MID MID. minibook mininova miniPCIe minis Mio miroamer MIT MKV MMOGs MMORPG MOBIL mobile Mobile945GM mobileWiMax mobility Moblin mobo mobos mobos785hipset models monos montevina moorestown Morph motherboard motorola mousepads movies mozilla mp3 mp3players mp4 MPEG-1 MPEG-4 Mpps msi msic msn multi-GPU multicore Multimedia Multiplayer multiplier multithreating multitouch music mybook mybookmirror myphone myspace Myunistaller NAND Nano nanotechnology NASA NASDAQ nature NC10 NEC Nehalem NeoX2 NetbookNB100 netbooks netops new news news tech Nexus NFL nForce nforce 790i nforce780 ning nintendo nokia Northbridge notebooks NSN Nvidia NvidiaGF100 NvidiaSLI nviroment Nvision2008 NVRAM Nymonyx O.T.A. O.T.E OCZ office2007 office2010 office2012 Okteta OLED OLEDTV OLPC on line online OnTelecom Open source OpenGL Openoffice3.0 Opera Operton Origami OTE OTE.ADSL Otenet overclocking Ovistore oxconn Oympic p2p P45 P55 P57 P67 P6TD Deluxe PackardBell Packet pad panasonic partition patch Pavillion pc PCB pci express pci express 3.0 PCIe PCIExpress PCIslots PDA pdf peace Penryn pentium4 pentiumE pentiumSU2700 performance PES2009 PES2010 pestaola Phenon PhenonIIX4955 PhenonX2 PhenonX49950 PhenonX6 Philips phising Phoenix phone photo Photoshop Physx PineTrail Pineview Pioneer piracy platters Playstation Playstation3 PMP portal Poulsbo power powercolor Powergate PRAM press-gr PrivateFolder procesors processlasso processors projectors proxyserver PS3 pspGo PSU Puma Q57 q9100 Qcard QPI quadchannel Quadcore QuadSLI Qualcomm Quanta Quest quicklock quicstart QVGA R800 RadeonHD Radeonhd3650 RadeonHD4830 RadeonHD4870X2 RadeonHD5830 radio radio936 Raid RAM rapidshare RealD3D Realtek recovery registry retail Ribbon riping robot rootkit router RTM RV740 RV770 rv770le RV790 RV870 S3Graphics s60 s60 touch Sabine Safari samsung sandisk Sandy SandyBridge SaoPaolo SAP Sapphire SAS sata sata3.0 SATA3.0Gbps SATA6.0Gbps school SciB science scifi Seagate search searching secure security Server2008 servers serversHTAsist services setfsb setiHome sex sfc shadermodel shaderr sharing sharp Shirt shoutcast sidebar Siemens sites skype SleepnGharge SLI SLI2 Smarconnect smartphone sms SO-DIMM SOAP soccer social networking socket socket775 software SOHO SOI Solaris son sonata Sony sony ericsson Sonyericsson sot sound sp1 sp2 sp3 space speed Speedstep Spider Sports Sprint spyware ssd SSE4.2 SSL start starwars steppinh/ModelSLAEN stream streaming Strike stuff subnotebook subnotebooks suggest Sun superleague superPC SuperRV770 surface suse symantec symbian sytemtray T101H t91 tablet TB TDD9000 TDP tech tech.news tecn Tegra2 Tegra3 Tellas terraflops Tesla tessellation TFT THQ Thuban thunderbolt timeline timings tips Tohiba tomorrow torrent Toshiba touchscreen Touchsmart touchUI Trillian Triple-SLI TriplechannellDDR3 tripleplay tripleSLI trojan truevision Tuning Turboboost turbocore Turbomemory TurboV TurionX2Ulra tutorial TV Tvout tvtuner tweaking twitter U.S.A. ubuntu UE40B6000 UEFA UEFI ugo Ui ultraportable UMPC UMTS Unisus univercity update updates url usa USB 3.0 USB2.0 USB3.0 USBflash VaioF VaioP VaioX VaioZ VDSL VEMUS Venus VIA vibering video Viewsonic virtualDub virtualization virus Vision Vista VistaSP2 visualstudio vivodi VlcPlayer vLite VMD vodafone Voip VoltageTweak Waffer watercooling WD web webcam WebOS websurfing westmere WHDI wi-fi wi-max widescreen widgets WiFi WiGig.wireless Wikipedia WilCharge WiMax Windows windows10 windows7 windows8 WindowsIstaller windowsmobile Windowsresize Windowsvista WindowsXP wireless WirelessHD wirelless WMC wordpress works workshop world worms Wow write WWF x18-m x25-m X380 X49530e X58 xbox360 XD1 Xeon7400 XeonX7460 XFX XML Xnote110 XP XPERIA X1 XPERIA X1 QWERTY XPERIA X10 Xtreme xxx Yahoo Youtube Yukon Z530 zune

2 Column Post

Translate

Mag Posts

Combined Post

Combined Posts 2

Video Posts