freegr

HP Elite Dragonfly: Το ελαφρύτερο compact επαγγελματικό convertible

Η HP Inc. παρουσίασε το HP Elite Dragonfly, ένα premium, εξαιρετικά λεπτό PC με βάρος λιγότερο από ένα κιλό, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ωθήσει τα όρια εργασίας και καθημερινότητας για τους σύγχρονους επαγγελματίες. Σχεδιασμένο για να είναι ισχυρό, ανθεκτικό και ασφαλές, το HP Elite Dragonfly εγκαινιάζει μια νέα εποχή για όσους μετακινούνται συχνά.
Η HP διευρύνει επίσης το χαρτοφυλάκιο οθονών της με την εισαγωγή δύο εντυπωσιακών Curved οθονών, σχεδιασμένων για το σύγχρονο γραφείο.

Το ελαφρύτερο compact επαγγελματικό Convertible του κόσμου

Οι σημερινοί επαγγελματίες πρέπει να κινούνται ελεύθερα ανάμεσα στις αίθουσες διασκέψεων, στα γραφεία και τα αεροδρόμια. Το HP Elite Dragonfly έχει σχεδιαστεί για να κάνει μια δυναμική, προσωπική δήλωση. Είναι ελαφρύ και ισχυρό, προσφέροντας τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας στον κόσμο - με οθόνη 13 ιντσών, διάρκεια μπαταρίας έως 24,5 ώρες και με την πιο πρόσφατη τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi 6. Η προαιρετική επιλογή gigabit-class 4G LTE επιτρέπει στους εργαζόμενους να συνδέονται και να συνεργάζονται σχεδόν από παντού. Το HP Elite Dragonfly είναι επίσης το πρώτο επαγγελματικό convertible laptop στον κόσμο με προ-εγκατεστημένο το λογισμικό ευεξίας, HP WorkWell.

Ελαφρύ και ανθεκτικό

  • Το πιο ελαφρύ compact επαγγελματικό convertible laptop στον κόσμο με βάρος λιγότερο από ένα κιλό, κατασκευασμένο με ακρίβεια από μαγνήσιο (CNC machined Magnesium) για αντοχή, σε ένα επιβλητικό ιριδίζον Dragonfly Blue χρώμα.
  • Προσφέρει τη μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με το μέγεθός του παγκοσμίως - οι 13 ιντσών οθόνη μετατρέπεται άμεσα από tablet σε laptop.
  • ​Το HP Elite Dragonfly είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής παγκοσμίως κατασκευασμένος από ανακυκλωμένο πλαστικό το οποίο συγκεντρώθηκε από τον ωκεανό. Η HP κάνει έξυπνες επιλογές σχετικά με τα πλαστικά υλικά που χρησιμοποιούνται στις συσκευές της, συμπεριλαμβανομένων εξαρτημάτων του περιβλήματος των ηχείων.

Έξυπνο και εξατομικευμένο

  • Κάνει την υγεία μετρήσιμη και ενεργητική στη δουλειά με το λογισμικό HP WorkWell.
  • Προτρέπει τους χρήστες να κάνουν διαλείμματα και παρέχει συμβουλές ατομικής παραγωγικότητας.
  • Η HP βοηθά τους χρήστες να βρουν μια υγιή ισορροπία μεταξύ της εργασίας και καθημερινότητας με εξατομικευμένες προτάσεις ευεξίας.
  • Το HP Elite Dragonfly και τα premium αξεσουάρ υποστηρίζουν τους εργαζόμενους επόμενης γενιάς που διαρκώς κινούνται, με τη νέα δερμάτινη θήκη HP Elite 13.3 και το Bluetooth ποντίκι ταξιδιού της HP.

Ισχυρό και ασφαλές

  • Εξοπλισμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές και την εμπειρία του καινοτόμου προγράμματος “Project Athena” της Intel
  • Απολαύστε τις καλύτερες επιδόσεις για τις επιχειρήσεις με έναν επεξεργαστή 8ης γενιάς Intel Core Pro.
  • Το Wi-Fi 6 προσφέρει έως και τρεις φορές υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς αρχείων από το Wi-Fi 5 για καλύτερη επίδοση σε περιβάλλοντα υψηλής πυκνότητας
  • Η HP Sure Sense προστατεύει από τις επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού τους εργαζόμενους που μετακινούνται χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης.
  • Η HP Sure Recover με Embedded Reimaging επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας και να λειτουργούν γρήγορα - οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
  • Η HP Sure View Gen3, η βραβευμένη ενσωματωμένη οθόνη απορρήτου της HP, και η HP Privacy Camera βοηθούν τους χρήστες να ελέγχουν αυτό που μοιράζονται με τον κόσμο.

Ζήστε την εμπειρία με τις Ultrawide & Immersive Curved οθόνες

Οι εργαζόμενοι που κινούνται χρειάζονται τη μέγιστη παραγωγικότητα όταν βρίσκονται εντός του γραφείου. Ένα laptop όπως το HP Elite Dragonfly είναι ιδανικό για τη σύλληψη ιδεών, τη συνεργασία και την εργασία εν κινήσει, ενώ μεγάλες οθόνες με ζωηρά χρώματα είναι εκείνες όπου διαμορφώνουν και ζωντανεύουν τις ιδέες.

Σχεδιασμένο για παραγωγικότητα

HP S430c Curved Ultrawide οθόνη

  • Παρέχει μια μοναδική εμπειρία με τη διαγώνια curved οθόνη των 43,4 ιντσών, ισοδύναμη με δύο διαγώνιες οθόνες 24 ιντσών.
  • Διαθέτει το HP Device Bridge, μια νέα τεχνολογία που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ταυτόχρονα δύο υπολογιστές χωρίς προβλήματα. Οι χρήστες μπορούν να βλέπουν και να αντιγράφουν περιερχόμενο μεταξύ των συσκευών με ένα μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι.

HP E344c Curved οθόνη

  • Προσφέρει μια εκπληκτική, εξαιρετικά λεπτή διαγώνια curved οθόνη 34 ιντσών για τον εργαζόμενο της επόμενης γενιάς που θέλει να συνδεθεί εύκολα ενώ βρίσκεται στο γραφείο ή εργάζεται από το σπίτι.
  • Διαθέτει εργονομία τριών πτυχών με δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης, της περιστροφής και του ύψους μέχρι 150mm.

About Freegr network

Από το Blogger.