freegr

Windows 10X: Τι προσφέρει η νέα έκδοση των Windows;

Windows 10X: Ο βασιλιάς του λογισμικού, η Microsoft, έχει κυκλοφορήσει μια ιδιαίτερη έκδοση των Windows που θα τρέχει μόνο σε διπλή οθόνη και πτυσσόμενες συσκευές.
Ονομάζεται Windows 10X και θα είναι συμβατό με τα παραδοσιακά λογισμικά επιτραπέζιων εφαρμογών των Windows και όχι μόνο εφαρμογές από το Windows Store ή εφαρμογές που θα μπορούσατε να εκτελέσετε στο web, κάτι που συναντάμε στα Windows RT και τα Windows 10 S.
Windows 10X
Η εταιρεία διαθέτει μια νέα container τεχνολογία που επιτρέπει την εκτέλεση εφαρμογών παλαιού τύπου. Το Windows 10X έχει σχεδιαστεί για ένα ξεχωριστό νέο κύμα συσκευών όπου οι δυνατότητές του μπορεί να είναι απαραίτητες – συσκευές όπως το Surface Neo διπλής οθόνης και οι επερχόμενες συσκευές από AsusDellHP και Lenovo.
Κατά ειρωνικό τρόπο, δεν έχει σχεδιαστεί για τις συσκευές διπλής οθόνης της Microsoft, καθώς το νέο της τηλέφωνο Surface Duo τρέχει σε Android. Φυσικά, υπάρχει και το Surface Neo, το οποίο είναι μια μεγαλύτερη συσκευή τύπου tablet και θα λειτουργεί με Windοws 10X.
Το Windοws 10X διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο μενού Έναρξης, το οποίο σας δίνει μια λίστα εφαρμογών, εγγράφων και αρχείων για εύκολη πρόσβαση. Με άλλα λόγια, μιμείται περισσότερο την λειτουργικότητα των smartphones και tablet.
Η Microsoft λέει ότι τα Windows 10X θα κυκλοφορήσουν το 2020. Οι πρώτες συσκευές θα φτάσουν τον επόμενο φθινόπωρο και θα τροφοδοτούνται από Intel chips.

About Freegr network

Από το Blogger.