freegr

Η SanDisk αποκάλυψε φορητό SSD χωρητικότητας 8TB! [CES 2020]

Η SanDisk (ανήκει στη Western Digital) συνεχίζει να καινοτομεί στον τομέα των φορητών μέσω αποθήκευσης και φέτος εντυπωσιάζει στο CES 2020 με το concept της για έναν φορητό SSD χωρητικότητας 8TB!
Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά φορητοί SSDs έως 4TB, αλλά λόγω της αρκετά υψηλής τιμής τους το κοινό στρέφεται περισσότερο σε λύσεις 2TB. Παρόλα αυτά, η SanDisk είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το επόμενο άλμα και να προσφέρει σύντομα έναν φορητό SSD 8TB που τροφοδοτείται και μεταφέρει τα δεδομένα του μέσω ενός απλού καλωδίου USB. Σύμφωνα με την εταιρεία, χάριν στην τεχνολογία SuperSpeed θα είναι εφικτή η μεταφορά δεδομένων με ταχύτητα έως 20Gbps.
sandisk-1tb-usb-drive-1.jpg
Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια τιμή, αλλά αν κρίνουμε από τα $499 που κοστίζει ο SanDisk Extreme Portable SSD 2TB (μεταφορά δεδομένων με 550Mbps), τότε τα 8TB θα είναι απλησίαστα για το μέσο καταναλωτή.
Εξάλλου, η SanDisk παρουσίασε και ένα νέο flashάκι χωρητικότητας 1TB (SanDisk Ultra Dual Drive Luxe) με υποδοχές USB-A και USB-C, μεταλλική κατασκευή και χαλκά για να το μεταφέρεις εύκολα περνώντας το στα κλειδιά σου. Θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, αλλά η τιμή του δεν έχει γίνει γνωστή.

About Freegr network

Από το Blogger.