ειδήσεις

CES: η σειρά Twins PRO με διπλά PSUs σε τυπικό ATX μέγεθος

FSP παρουσίασε στη CES μια καινοτόμα σειρά διπλών PSUs για αδιάλλειπτη τροφοδοσία του PC ακόμα και στην περίπτωση που το ένα PSU σταματήσει να λειτουργεί. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο στους server όπου τέτοια συστήματα είναι εκ των ων ουκ άνευ. Η καινοτομία της FSP είναι ότι προσφέρει μια τέτοια λύση σε τυπικό ATX μέγεθος, που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα τέτοιο τροφοδοτικό σε οποιοδήποτε τυπικό desktop ή HEDT PC. 

Τα νέα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα καθώς στις μέρες μας όλο και αυξάνεται το ενδιαφέρον για home servers που μπορούν να στηθούν π.χ. με τους νέους πανίσχυρους Ryzen 3ης γενιάς ή Threadripper. Στην περίπτωση αστοχίας ενός τροφοδοτικού, το σύστημα συνεχίζει να λειτουργεί με το εφεδρικό μέχρι ο χρήστης να το αντικαταστήσει μέσω hot-swap διαδικασίας.

large.69893_02_redundant-psus-standard-pc-case-fsp-ces-2020.png

Η σειρά Twins PRO έρχεται με τρία μοντέλα 500W και 700W με Gold πιστοποίηση, ενώ το μοντέλο 900W έχει Platinum πιστοποίηση. Όλα τα μοντέλο έχουν καλώδια τύπου flat ribbon για βέλτιστη διαχείριση εντός του κουτιού του υπολογιστή, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς δεν συνηθίζεται σε τέτοια συστήματα PSUs. Αν και τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά σίγουρα θα έρχονται με τσουχτερή τιμή, θα φανούν ιδιαίτερα δελεαστικά στο αγοραστικό κοινό που απευθύνονται. 

About Freegr network

Από το Blogger.