Atom

Μεγαλύτερη οθόνη για το Inspiron Mini 12

H Dell ανακοίνωσε ανέβασε τον πηήχυ των μικρών netbooks παρουσιάζοντας τον νέο φορητό υπολογιστή με την εμπορική ονομασία Inspiron Mini 12. Όπως αναφέρει και το όνομά του, για πρώτη φορά το νέο θαύμα διαθέτει οθόνη 12 ιντσών, με ανάλυση 1280x800 pixels. Σε πρώτη πρώτη φάση διατίθεται στην Ιαπωνία, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στη διεθνή αγορά εντός του Νοεμβρίου.
Το Inspiron Mini 12 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Atom και οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του Z520 [1,3GHz] και του Ζ530 [1,6GHz]. Η Dell περιλαμβάνει εξάλλου1GB RAM, καθώς και σκληρό 80GB. Τα υπόλοιπα σημεία του εξοπλισμού περιλαμβάνουν κάμερα 1,3 megapixels, Wi-Fi, ενώ στο λειτουργικό σύστημα υπάρχει η επιλογή για Windows Vista Home Basic, Windows XP και Linux. Το βάρος του είναι κάτι παραπάνω από 1.300 γραμμάρια και η τιμή του υπολογίζεται στα 485 ευρώ.
Η αγορά των υπερ-φορητών υπολογιστών εμπλουτίζεται διαρκώς, καθώς η ζήτηση αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Με δεδομένο ότι πολλές καθημερινές εργασίες μπορούν πλέον να γίνονται στο Internet, είναι λογικό να κερδίζουν έδαφος τα φθηνά προϊόντα χαμηλών προδιαγραφών με ισχυρές δυνατότητες συνδεσιμότητας.

About Freegr network

Από το Blogger.