
Είναι μάλλον παράδοση να συνεργάζονται HP και AMD σε κάθε λανσάρισμα μιας νέας πλατφόρμας για φορητούς υπολογιστές και προφανώς το έχουν καταφέρει Έτσι για ακόμα μία φορά το πρώτο netbook ή ultra portable notebook που βασίζεται στην πλατφόρμα AMD Yukon μας έρχεται από τη HP.
Στα ηλεκτρονικά του, το HP Pavilion dv2 αλλάζει τα δεδομένα για ταnetbook της αγοράς. Ο επεξεργαστής του είναι ο AMD Athlon Neo MV-40 με συχνότητα λειτουργίας στα 1,6GHz. Διαθέτει οθόνη 12,1'' (1280x800) και μπορεί να εξοπλιστεί με σκληρό δίσκο χωρητικότητας μέχρι και 500GB, 4GB μνήμης και με κάρτα γραφικών ATI Mobility HD 3410 με 512MB αυτόνομης μνήμης. Το πάχος του είναι κάτι λιγότερο από 2,5 εκατοστά και θα υπάρχει η δυνατότητα να το αγοράσετε με εξωτερική συσκευή ανάγνωσης Blu-ray. Με την προσθήκη της έξοδου HDMI, το HP Pavilion dv2 μπορεί κάλλιστα να αναλάβει το ρόλο ενός home theater υπολογιστή. Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα 802.11n και βέβαια Ethernet και 3 USB θύρες. Τέλος το HP Pavilion dv2 έχει και ενσωματωμένη web κάμερα.
Από πλευράς επιδόσεων πρέπει να το τεστάρουμε στα χέρια μας καθώς για το HP Pavilion dv2, οι πρώτες εντυπώσεις χρηστών είναι ότι παιχνίδια όπως το Fear 2 και το Call of Duty: World at War παίζουν πολύ καλά. Αν όντως έχουν βάση μιλάμε για ένα πολύ ισχυρό φορητό υπολογιστή, ίσως τον ισχυρότερο στην κατηγορία του. Αντικείμενο πόθου πάντως για όλους εμάς εδώ..
1 Post a Comment:
Το έχει ένας φίλος και τρέχει σαν τρελό. Εγώ έχω το Asus.
Να είσαι καλά θα σε βάλουμε στη λίστα μας στο info press.
Δημοσίευση σχολίου