ειδήσεις

LG 5Κ Ultrafine: Βραβεύτηκε ως Best Photo Monitor

H νέα 27 ιντσών 5Κ οθόνη LG UltraFine (27MD5KA) από την LG έλαβε το φετινό ‘Best Photo Monitor’ κατά τη διάρκεια των 2017 Technical Image Press Association (TIPA) Awards. Ιδανική για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου χώρου εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, η LG UltraFine 5K οθόνη αποτελεί μία απαράμιλλη και υπερπλήρης λύση, με όλες τις νεότερες θύρες- για τα νέους χρήστες MacBook Pro που απαιτούν κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας ανάλυση υψηλής ποιότητας. Η LG UltraFine 5K οθόνη έλαβε διθυραμβικές κριτικές στα βραβεία TIPA για την εξαιρετική απόδοση 5K εικόνας (5.120 x 2.880 pixels), καθώς και τη δυνατότητα να λειτουργεί απρόσκοπτα σε χαμηλότερες αναλύσεις. 
Με εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας 5K, πυκνότητα pixel στα 218 PPI (pixels ανά ίντσα) και αυξημένα επίπεδα φωτεινότητας, η οθόνη αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για τους video editors και άλλων δημιουργικών επαγγελματιών που χρησιμοποιούν τη σειρά των υπολογιστών Mac της Apple με Thunderbolt 3. Η οθόνη LG UltraFine καλύπτει το 99% του χρωματικού φάσματος DCI-P3 και υλοποιεί προηγμένη IPS (In-plane switching) τεχνολογία, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο ακριβώς όπως το είχαν οραματιστεί αρχικά οι δημιουργοί. Η βραβευμένη 5K οθόνη της LG είναι η πρώτη 5K οθόνη στον κόσμο που καθιστά δυνατή τη μετάδοση 5K δεδομένων υψηλής χωρητικότητας μέσω ενός μόνο καλωδίου Thunderbolt 3. 
Η θύρα Thunderbolt 3 της οθόνης LG UltraFine επιτρέπει όχι μόνο τη μεταφορά των δεδομένων μεγάλου όγκου αλλά και την ταυτόχρονη φόρτιση, ενώ παράλληλα εκσυγχρονίζει κάθε χώρο εργασίας. Η LG UltraFine 5K οθόνη έχει επίσης τρεις downstream USB Type-CTM θύρες και μία ενσωματωμένη κάμερα web, που επιτρέπει υψηλής ποιότητας video-κλήσεις μέσω FaceTime και άλλων υπηρεσιών video chat. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η πιο πρόσφατη LG UltraFine™ 5K οθόνη έχει λάβει αυτό το μεγάλου κύρους βραβείο από την TIPA», δήλωσε ο Jang Ik-Hwan, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της LG Home Entertainment Company IT business division. «Με αυτή την τελευταία προσθήκη στη συλλογή των βραβείων μας, η LG θα συνεχίσει να αναπτύσσει οθόνες με τεχνολογία αιχμής που φέρνουν προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο».

About Freegr network

Από το Blogger.