τεχνολογία

Τα χαρακτηριστικά ενός επερχόμενου low profile CPU cooler!

Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, σίγουρα κάποιοι θα θυμάστε ένα high-end low profile cpu cooler που διέθεσε στην αγορά η Thermalright με την ονομασία AXP-100. Σύμφωνα με σχέδια που διέρρευσαν σήμερα στο διαδίκτυο, φαίνεται πως η εταιρεία έχει προγραμματίσει να πλαισιώσει την εν λόγω ψύκτρα με μια μεγαλύτερη αδερφή που θα φέρει την ονομασία Thermalright AXP-200.
Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα που ακολουθεί, η νέα υλοποίηση διαθέτει τον ίδιο σχεδιασμό όμως το κυρίως σώμα της ψύκτρας θα έχει πλέον εξωτερικές διαστάσεις 153 mm (L) x 140 mm (W) x 60 mm (H) και βάρος 475 γραμμάρια. Στην ουσία η εταιρεία ετοιμάζεται πυρετωδώς να κυκλοφορήσει μια βελτιωμένη επιλογή για την ψύξη itx cases και HTPCs όπου θα μπορεί να συνοδευτεί με ένα 140mm ανεμιστήρα (TY-140). Η νέα C-type heatsink έχει επανδρωθεί με 48συνολικά αλουμινένια fins, τα οποία έχουν απόσταση μεταξύ τους μόλις 2mm, καθώς και με έξι επινικελωμένα heatpipes διαμέτρου 6mm. Οι υποσχόμενες επιδόσεις κάνουν λόγο για την επαρκή ψύξη επεξεργαστών με ενεργειακές απαιτήσεις έως 35W TDP, χωρίς να χρειαστεί να τοποθετήσετε το fan.
Ας δώσουμε μια πίστωση χρόνου στην Thermalright να τελειοποιήσει το προϊόν της και να δίνοντας εκ νέου ραντεβού όταν έχουμε κάτι πιο επίσημο να ανακοινώσουμε. 

About Freegr network

Από το Blogger.