ειδήσεις

Το Xbox One ζωντανεύει το μέλλον των παιχνιδιών

Μπείτε σε μια ηρωική περιπέτεια, ζητώντας εκδίκηση στα πεδία μαχών της αρχαίας Ρώμης. Ξεκινήστε τις μηχανές σας για τη συναρπαστική επιστροφή της σειράς αγώνων με την υψηλότερη βαθμολογία στα τελευταία 10 χρόνια1. Πολεμήστε για επιβίωση σε έναν τρισδιάστατο ανοικτό κόσμο, γεμάτο από χιλιάδες ζόμπι. Στην παραμονή της έκθεσης Electronic Entertainment Expo (E3), η Microsoft Corp. ξεκίνησε μια νέα εποχή παιχνιδιών και ψυχαγωγίας με μια εκπληκτική σειρά παιχνιδιών blockbuster για το σύστημα παιχνιδιών και ψυχαγωγίας Xbox One που περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία, αναδεικνύοντας τους λόγους που θα είναι η κυριότερη πλατφόρμα που παρουσιάζει το μέλλον των παιχνιδιών όταν θα παρουσιαστεί σε 21 αγορές σε όλο τον κόσμο αυτόν το Νοέμβριο. Ο χώρος των μεγαλύτερων αποκλειστικών παιχνιδιών της επόμενης γενιάς.
Στη συνέντευξη τύπου της Ε3, η Microsoft παρουσίασε την πρωτοφανή σε όλο τον κόσμο σειρά παιχνιδιών blockbuster για το Xbox One, από μερικά από τα πιο καινοτόμα και δημοφιλή στούντιο στον πλανήτη, που συμπεριλαμβάνουν τα 343 Industries, Crytek, Turn 10 Studios, Remedy, DICE, Capcom και Insomniac Games, με την υποστήριξη από σχεδόν κάθε σημαντικό εκδότη του κλάδου. «Η Microsoft Studios έχει δεσμευτεί να κάνει το Xbox One το καλύτερο μέρος για να παίζετε παιχνίδια, διαθέτοντας τα περισσότερα παιχνίδια υπό ανάπτυξη και τις περισσότερες αποκλειστικότητες από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία του Xbox που θα παρουσιαστούν σύντομα, », είπε ο Phil Spencer, corporate vice president της Microsoft Studios. «Με καταπληκτικά παιχνίδια όπως τα ‘Forza Motorsport 5,’ ‘Ryse: Son of Rome,’ ‘Dead Rising 3,’ ‘Halo Xbox One,’ ‘Kinect Sports Rivals’, ‘Project Spark’ και ‘Quantum Break,’ το Xbox θα συνεχίσει να αποτελεί τον ηγέτη στον κλάδο με τα μεγαλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια, νέες ΙΡ και blockbuser σειρές, που θα ενθουσιάσουν τους παίκτες για την επόμενη δεκαετία και πέρα απ' αυτήν.» Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές έδειξαν πώς χρησιμοποιούν αποτελεσματικά την απαράμιλλη ισχύ και απόδοση του Xbox One για να κατασκευάσουν μια νέα γενιά παιχνιδιών με μοναδική εμφάνιση και αίσθηση - που τροφοδοτούνται από την ισχύ του Xbox One, την αξιοπιστία του νέου Kinect και την επεκτεινόμενη ισχύ του Xbox Live. Το φημισμένο στούντιο Crytek παρουσίασε το «Ryse: Son of Rome», μια επική ιστορία γεμάτη περιπέτεια και δράση, που σας μεταφέρει στη βαρβαρότητα και την ένταση του πολέμου στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Το «Ryse: Son of Rome» επεκτείνει την εμπειρία του παιχνιδιού με το Xbox SmartGlass και το Game DVR και σας επιτρέπει να διοικείτε λεγεώνες με τον ήχο της φωνής σας, χρησιμοποιώντας το Kinect. Τα Turn 10 Studios παρουσίασαν τα καταπληκτικά οπτικά εφέ και τη γεμάτη αδρεναλίνη δράση του «Forza Motorsport 5», που είναι η επόμενη έκδοση της σειράς αγώνων που αποτελεί το νέο πρότυπο στο είδος του. Φτιαγμένο εξαρχής ώστε να εκμεταλλευτεί το Xbox One και την τεράστια ισχύ του cloud, το «Forza Motorsport 5» περιλαμβάνει την επαναστατική τεχνολογία Drivatar που μαθαίνει πώς οδηγείτε εσείς και οι φίλοι σας, αναπτύσσοντας πραγματική ανθρώπινη συμπεριφορά και ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπάλων, οι οποίοι είναι έτοιμοι πάντα να αγωνιστούν - ακόμα κι όταν δεν είναι online.
Πραγματικές τάσεις, πραγματικά σφάλματα. Επιπλέον, η Microsoft ενθουσίασε τους παίκτες με την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του teaser trailer για το «Halo Xbox One», το επόμενο κεφάλαιο της βραβευμένης σειράς για το Xbox, που κατασκευάζεται από την 343 Industries και που θα σας πάρει μαζί του σε ένα νέο ταξίδι στο σύμπαν του Halo, με έναρξη στο 2014. Άλλα σημαντικά στοιχεία στην παρουσίαση της Microsoft περιλάμβαναν το «Dead Rising 3», που είναι το επόμενο κεφάλαιο της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς με ζόμπι από την Capcom, αποκλειστικά για το Xbox One, που μεταφέρει τη δράση του ανοικτού κόσμου (open-world) σε ένα τελείως νέο επίπεδο. Το «Project Spark», ένα ψηφιακό περιβάλλον ανοικτού κόσμου που δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να χτίσει, να παίξει και να μοιραστεί τους δικούς του κόσμους, παιχνίδια και ιστορίες με εκατομμύρια άλλους online, καθώς και το «Sunset Overdrive», ένα παιχνίδι open-world shooter υψηλής ενέργειας που τοποθετείται σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον και θα παρουσιαστεί σύντομα από την Insomniac Games, το οποίο σας δίνει μια συνεχώς μεταβαλλόμενη εμπειρία παιχνιδιού με ένα οπλοστάσιο εκρηκτικών και υψηλής ισχύος όπλων.

About Freegr network

Από το Blogger.