Η Microsoft ετοιμάζει κάλυμμα με πληκτρολόγιο για το… iPad

H Microsoft φέρεται να ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα iPad Touch κάλυμμα – πληκτρολόγιο, όπως αποκάλυψε κατά λάθος η ίδια. Μέσα από μία παραπομπή στο site της, την οποία ανακάλυψαν διαδικτυακές πηγές που ασχολούνται με το οικοσύστημα των Windows, φαίνεται ότι η Microsoft είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα κάλυμμα που να λειτουργεί και ως πληκτρολόγιο για το iPad, κατά τα πρότυπα των αντίστοιχων καλυμμάτων που προστατεύουν και τα Microsoft Surface.
 To κάλυμμα για το iPad φαίνεται να έχει όλα τα χαρακτηριστικά του καλύμματος για το Microsoft Surface, ενώ εκτιμάται ότι το πάχος του θα είναι το ίδιο, μαζί με το σχεδιασμό των πλήκτρων. Μέσα στο κάλυμμα υπάρχει μπαταρία, στοιχείο που δείχνει ότι η σύνδεση του πληκτρολογίου με το iPad θα γίνεται με τη χρήση πομποδέκτη Bluetooth. 
Είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα εάν η Microsoft θα κυκλοφορήσει ένα τελικό προϊόν για το iPad, ή απλώς ανακαλύφθηκε κάποιο project που δεν θα υλοποιηθεί. Σε κάθε περίπτωση, πολλές είναι οι πηγές στο Διαδίκτυο που αναφέρουν ότι θα ήταν καλοδεχούμενο κάτι τέτοιο, μιας και το πληκτρολόγιο των Microsoft Surface θεωρείται εξαιρετικά ανθεκτικό και σαφές στην πληκτρολόγηση, σε αντίθεση με το Smart Cover των iPad.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.