freegr

Huawei MediaPad M5: Το ιδανικό gadget για επαγγελματίες

Με τα όρια μεταξύ εργασίας και ψυχαγωγίας να είναι πλέον δυσδιάκριτα, χρειάζονται μια συσκευή που θα καλύπτει συνολικά κάθε επιθυμία τους τη δεδομένη στιγμή, χωρίς εκπτώσεις στην εμφάνιση, στην πρακτικότητα, στις επιδόσεις και στην αυτονομία. 
Τη λύση για την εξυπηρέτηση όλων αυτών των διαφορετικών αναγκών έρχεται να δώσει η Huawei με το ιδανικό εργαλείο για κάθε changemaker, αλλά και για κάθε έναν από εμάς που θέλουμε να κάνουμε την διαφορά και να προλαβαίνουμε τις αλλαγές. Το MediaPad M5 έρχεται με εργονομικό και συμπαγές design για άνετο κράτημα και αυξημένη αντοχή στον χρόνο, πανίσχυρο επεξεργαστή Kirin 960 για εξαιρετική απόδοση σε εφαρμογές και παιχνίδια, ενώ η μεγάλη μπαταρία 7500mAh επιτρέπει στον χρήστη να περάσει πολλές ώρες μαζί του χωρίς το άγχος της φόρτισης. 
Το Huawei MediaPad M5 διαθέτει μεγάλη οθόνη 10.8’’ με ανάλυση 2560 x 1600 που είναι σε θέση να αναπαράγει κάθε εικόνα με υπέροχα χρώματα και λεπτομέρεια, ενώ η τεχνολογία ClariVu ενισχύει την εμπειρία θέασης με τη βοήθεια έξυπνων αλγορίθμων για να προσαρμόζει τις θολές εικόνες και τη μειωμένη αναλογία αντίθεσης κατά την αναπαραγωγή video. Αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν χωρίς μουσική θα χαρούν να μάθουν ότι η Huawei έχει τοποθετήσει τέσσερα ηχεία της harman-kardon και με την ενσωματωμένη τεχνολογία Histen προσφέρει βαθύ, τρισδιάστατο ήχο υψηλής ανάλυσης και κορυφαίας ποιότητας.

About Freegr network

Από το Blogger.