Η Nvidia GeForce GTX 1180 πάει για αποκάλυψη

Αν και ο CEO της Nvidia, Jensen Huang δήλωσε πρόσφατα ότι οι επόμενης γενιάς επεξεργαστές γραφικών GeForce GTX θα κυκλοφορήσουν σε «αρκετό καιρό από σήμερα», φαίνεται πως τον ερχόμενο μήνα θα έχουμε το λανσάρισμα της GeForce GTX 1180. Υποτίθεται ότι η ανακοίνωση θα γινόταν στο ετήσιο συνέδριο Hot Chips και σε μία ομιλία με τίτλο “NVIDIA’s Next Generation Mainstream GPU” ωστόσο δεν υπάρχει στην ατζέντα του συνεδρίου πια κάποιο keynote ή ομιλία με τέτοιο τίτλο. 
Σύμφωνα με αναφορές, η Nvidia απέστειλε προσκλήσεις σε δημοσιογράφους και συνεργάτες της για μία μυστηριώδης, σχετική με PC, εκδήλωση στις 21 Αυγούστου, στην Gamescom. Μάλιστα ένας product manager της Lenovo, εξαιτίας της ύπαρξης της πρόσκλησης, μίλησε ανοιχτά για την GeForce GTX 11-series της Nvidia σε ένα βίντεο από την έκθεση E3. Πολλοί πιστεύουν ότι η νέα γενιά επεξεργαστών γραφικών της Nvidia θα βασίζεται στην διάδοχο της αρχιτεκτονικής Pascal, Turing. Πρόσφατα διέρρευσαν φωτογραφίες ενός engineering sample GeForce GTX 1180, που διέθετε μία ντουζίνα από chips μνήμης τύπου GDDR6 της Micron. 
Φημολογείται ότι ο νέος επεξεργαστής γραφικών ενσωματώνει 3584 πυρήνες CUDA με συχνότητα λειτουργίας μεταξύ 1,6GHz και 1,8GHz και θα συνεργάζεται με μνήμη μεγέθους έως 16GB. Λέγεται πως θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια σε ανάλυση 4K με refresh rate στα 144Hz. insomnia

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.