Το Facebook υποστηρίζει πλέον 3D φωτογραφίες

Η ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο 360 μοιρών υποστηρίζεται εδώ και καιρό από το Facebook και ο χρήστης μπορεί να αισθανθεί πως βρίσκεται μέσα στο τοπίο με ένα VR headset. Ωστόσο το Facebook ξεκίνησε να υποστηρίζει και ένα άλλο είδος φωτογραφιών, τις λεγόμενες 3D φωτογραφίες. Τι είναι λοιπόν οι 3D φωτογραφίες και με ποιες συσκευές καταγράφονται;
Πολλά smartphones σήμερα επιτρέπουν στους χρήστες να αναπαράγουν depth-of-field εφέ αρκετά πειστικά. Οι 3D φωτογραφίες είναι ουσιαστικά μια επέκταση αυτών.
Είτε είναι μια φωτογραφία του κατοικιδίου σας, των φίλων σας ή ενός όμορφου μέρους από τις διακοπές σας, απλά τραβήξτε τη φωτογραφία σε Portrait mode χρησιμοποιώντας συμβατά dual-lens smartphone και έπειτα μοιραστείτε τη ως 3D φωτογραφία στο Facebook όπου μπορείτε να κάνετε scroll, pan, tilt για να δείτε τη φωτογραφία σε ρεαλιστικό 3D, όπως όταν κοιτάτε έξω από ένα παράθυρο.
Πολλοί κατασκευαστές υποστηρίζουν Portrait Mode, αλλά προς το παρόν μόνο τα iPhone 7 Plus, 8 Plus, X και XS υποστηρίζονται. Μένει να δούμε αν η υποστήριξη θα έρθει σύντομα και σε άλλα τηλέφωνα.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.