Το πρώτο «thin & light» gaming laptop της «οικογένειας Alienware»

Παρόλο που ο ανταγωνισμός (π.χ ASUS, Razer, Gigabyte) έχει εδώ και καιρό προχωρήσει σε λύσεις με βάρος μικρότερο των 2-2,5 κιλών έχοντας κομψό προφίλ και λιγότερο όγκο, η Alienware έμοιαζε «κολλημένη» στο… παρελθόν, και στις βαριές και ογκώδεις κατασκευές με τις οθόνες τους να περιβάλλονται από τεράστια «περιθώρια» (bezels) κ.λπ. Ευτυχώς, το Alienware m15 ήρθε να αλλάξει τα πράγματα. Πρόκειται για την πρώτη gaming-oriented προσφορά της Alienware που χαρακτηρίζεται «thin & light». 
Πράγματι, το Alienware m15 είναι κατά 14% λεπτότερο από το Alienware 13 ενώ ενσωματώνει αρκετά μεγαλύτερη, 15,6 ιντσών οθόνη. Παρά την μεγαλύτερη οθόνη, το Alienware m15 είναι επιπλέον ελαφρύτερο κατά 20% σε σύγκριση με το παλαιότερο 13άρι και από τα 2,65 κιλά το βάρος μειώθηκε στα 1,81 κιλά. Το σημερινό 15άρι μοντέλο έχει βάρος σχεδόν 3,5 κιλά για να έχουμε ένα ακόμη μέτρο σύγκρισης. Το Alienware m15 βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή 8ης γενιάς της Intel και πιο συγκεκριμένα στον Core i5-8300H ή στον Core i7-8750H και μπορεί να εξοπλιστεί με την διακριτή και υπερχρονισμένη εργοστασιακά GPU Nvidia GeForce GTX 1060 ή με την 1070 Max-Q. 
Στη βασική του έκδοση το Alienware m15 διαθέτει οθόνη 1080p με 144Hz ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα επιλογής οθόνης 4K με 60Hz. Επίσης το φορητός υπολογιστής της Dell μπορεί να δεχτεί έως και 16GB RAM και υποστηρίζει dual-storage drives έως και 1TB SSD ή 1ΤΒ Hybrid. Η 60Wh μπαταρία του προσφέρει στο laptop αυτονομία έως και 7,1 ωρών αναπαραγωγής βίντεο ωστόσο υπάρχει δυνατότητα επιλογής μπαταρίας 90Wh για αυτονομία 10,6 ωρών με το ανάλογο αντίτιμο βεβαίως

, , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.