ειδήσεις

ΈΡΧΕΤΑΙ ενισχυμένο Notepad στα Windows 10

Τα Windows 10 συνολικά είναι ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο στα σχόλια των χρηστών και η Microsoft χρησιμοποιεί το Πρόγραμμα Windows Insider για να μας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις κατασκευές του λειτουργικού συστήματος πριν κυκλοφορήσουν και στη συνέχεια να παράσχουμε προτάσεις για το τι πρέπει να βελτιώσει. 
Ο Steve Teixeira, ο οποίος είναι σήμερα Γενικός Διευθυντής, Partner App Experience, Windows και Devices Group στη Microsoft, ελπίζει ότι οι χρήστες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του Notepad και του Calculator, έτσι tweet – άρε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να ζητήσει βοήθεια. “Επιστρέφοντας από το σεμινάριο σας αποκαλύπτω ότι είμαι τώρα ο υπερήφανος ιδιοκτήτης πολλών εφαρμογών #Windows , συμπεριλαμβανομένου του notepad και calc. Τι πρέπει να κάνουμε;”, ανέφερε. Περιττό να σας πω ότι είχε σχεδόν 150 απαντήσεις στο tweet και πολλοί ζήτησαν νέες δυνατότητες στο Notepad, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης UWP του Microsoft Store. 
Ο Teixeira συνέχισε να υποβάλλει μερικές ερωτήσεις στους χρήστες Notepad και Calculator, μερικές από τους οποίες σχετίζονται με την κωδικοποίηση, καθώς αποδεικνύεται ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον βασικό επεξεργαστή κειμένου για προγραμματισμό. Αν είστε ένας από τους πολλούς οπαδούς του Notepad, βεβαιωθείτε ότι έχετε έρθει σε επαφή με τον Teixeira, καθώς είναι το κατάλληλο άτομο για να στείλετε βελτιώσεις. Και ταυτόχρονα, θα πρέπει επίσης να εγκαταστήσετε το Windows 10 Update Οκτωβρίου 2018, καθώς φέρνει επίσης αρκετές βελτιώσεις του Notepad, συμπεριλαμβανομένου του intergration με την αναζήτηση του Bing στο μενού.

About Freegr network

Από το Blogger.