ειδήσεις

Τα καλύτερα Windows 10 Antivirus

Νέα έρευνα που διεξήχθη από τον οργανισμό δοκιμών προστασίας antivirus AV-TEST μας παρέχει μια πιο προσεκτική ματιά στα καλύτερα προϊόντα ασφαλείας στην αγορά αυτή τη στιγμή για το λειτουργικό σύστημα των Windows 10 της Microsoft. Δεν πρέπει να είναι τόσο μεγάλη η έκπληξη ότι οι λύσεις antivirus από προμηθευτές ασφαλείας, όπως οι Bitdefender, Kaspersky και McAfee, είναι οι top στα διαγράμματα, αλλά από την άλλη πλευρά, μη αναμενόμενο είναι ότι τα προϊόντα Avira και VIPRE Security έλαβαν επίσης υψηλά ποσοστά. 
Όλες αυτές οι εφαρμογές antivirus έλαβαν 6 βαθμούς για προστασία, 6 βαθμούς για απόδοση και 6 επιπλέον για χρηστικότητα και με συνολικό σκορ 18 βαθμών κερδίζοντας αυτόν τον γύρο δοκιμών. Πιθανώς τα καλύτερα νέα για τους χρήστες των Windows 10 είναι ότι το προεπιλεγμένο προϊόν προστασίας από ιούς που περιλαμβάνεται στο λειτουργικό σύστημα προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση. Το Windows Defender, το οποίο έχει προεγκατασταθεί στα Windows 10 και λειτουργεί όλη την ώρα μέχρι να εγκατασταθεί ένα προϊόν ασφάλειας τρίτου κατασκευαστή, έχει τελικό σκορ 17,5 βαθμών, με σχεδόν άψογη απόδοση όσον αφορά την προστασία και τη χρηστικότητα. Το Windows Defender έχασε 0,5 μονάδες σε δοκιμές απόδοσης, ωστόσο, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν ήταν κορυφαίο αυτό το μήνα. 
Η Microsoft βελτιώνει συνεχώς το Windows Defender και ενώ υπήρξε μια εποχή που ένα προϊόν ασφάλειας τρίτου μέρους ήταν απολύτως υποχρεωτικό σε ένα σύστημα των Windows, όλα άλλαξαν τώρα. Το Windows Defender δεν είναι μόνο μέσα στα κορυφαία των antivirus, αλλά είναι επίσης η προτιμώμενη επιλογή για πολλούς χρήστες των Windows 10, καθιστώντας τα προϊόντα ασφαλείας τρίτων κατασκευαστών λιγότερο απαραίτητα. Το χαμηλότερο αποτέλεσμα σε αυτόν τον γύρο δοκιμών λήφθηκε από το λογισμικό PC Pitstop, το οποίο έλαβε 5,5 μονάδες για προστασία, αλλά μόνο 4,5 μονάδες για απόδοση και 2,5 μονάδες για χρηστικότητα. Μπορείτε να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα στα γραφήματα που περιλαμβάνονται στο άρθρο και εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι απαιτείται προστασία antivirus από τρίτους στα Windows 10, θα πρέπει να επιλέξετε ένα από αυτά με τις υψηλότερες αξιολογήσεις

About Freegr network

Από το Blogger.