battery

Μπαταρίες μεγάλης απόδοσης απο την HP!

ΑΝΕΚΑΘΕΝ οι μπαταρίες των φορητών ηλεκτρονικών συσκευών ήταν το αδύνατο σημείο των κατασκευαστών. Αρκετές εταιρείες θυσιάζουν ενίοτε επιδόσεις των συσκευών τους με απώτερο στόχο να προσφέρουν μεγάλη αυτονομία.
Η HP υλοποιεί μεταστροφή στο θέμα της διάρκειας με ερευνητικές προτάσειςτα δεδομένα, παρέχοντας ενισχυμένες μπαταριές με τα νέα μοντέλα φορητών υπολογιστών αλλά αντικατάστασή τους με καινούργιες. Οι νέες μπαταρίες φέρουν το όνομα Sonata, ενώ κατασκευάζονται από μια νέα εταιρία την Boston Power. Βασίζονται σε μια ενισχυμένη έκδοση της τεχνολογίας των μπαταριών ιόντων λιθίου (Lithium ion) που βρίσκουμε στα περισσότερα laptops, με σταθερή απόδοση για τρία χρόνια!
Στις μέρες μας οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μειώνεται η απόδοσή τους μετά από τις επαναφορτήσεις με αποτέλεσμα μετά απο καιρό να αποδίδουν το πολύ 20-30 λεπτά. Το θετικό είναι ότι οι μπαταρίες της Boston Power μπορούν να διατηρήσουν το 80% του φορτίου τους για 1000 επαναφορτήσεις, ενώ οι συμβατικές Lithium ion αρκούν μόνο για 300! Μάλιστα η Sonata σύμφωνα με τους ειδικούς λέγεται ότι μπορεί να φορτιστεί στο 80% της χωρητικότητάς της σε 30 μόλις λεπτά! Υπομονή τη νέα χρονιά καθώς για πρώτη φορά οι μπαταρίες θα έχουν εγγύηση για 3 χρόνια.

About Freegr network

Από το Blogger.