desktop

Όμορφο Linux μέσα απο τα Windows!

ΜΕ σύγχρονους επεξεργαστές και πλούσιο λογισμικό σήμερα πλέον μπορούμε μέσα απο τα Windows να ασχοληθούμε με το Linux αλλά και να 'παίξουμε' με όποιο λειτουργικό θέλουμε! Υπάρχουν αρκετές προτάσεις και εργαλεία απο την MS αλλά και απο άλλους κατασκευαστές οπότε οι προτάσεις αναλύονται παρακάτω για όσους θέλουν να παίζουν την τεχνολογία στα δάκτυλα!
Αν επιθυμείτε πολλά Desktop, δοκιμάστε άφοβα τα Microsoft Powertoys. Η εφαρμογή ονομάζεται Virtual Desktop Manager. Αν θέλετε να παίζετε με το bash στα Windows τότε δείτε το εκπληκτικό winbash αφού εισάγετε τις κατάλληλες εντολές linux από GNUWin32. Και στο Firefox αν θελετε την λειτουργικότητα του πατήματος στο mouse wheel για copy-paste τότε αυτό το τρικ. Πληροφορίες υπάρχουν και εδώ όπου υπάρχει εκτός των άλλων εφαρμογών KDE LINUX και πειραματικά βέβαια ο Konqueror:"The KDE on Windows Project is aimed at native porting of the KDE applications to MS Windows. Currently Windows 2000, XP, 2003 and Vista are supported."Ο ίδιος δεν τα έχω δοκιμάσει Τα KDE . Με προσοχή." Για Windows desktop effects ενώ εναλλακτικές λύσεις για δοκιμή είναι πάντα το ubuntu live cd.
Πληροφορίες απο το blog: http://sotostips.blogspot.com

About Freegr network

3 Post a Comment:

Sotirios Priftis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Sotirios Priftis είπε...

Όπως αντιλαμβάνομαι, το έχετε πάρει από ένα ποστ δικό μου στο insomnia.gr . Το συγκεκριμένο ποστ έχει εμένα συγγραφέα όπως μπορείτε να ελέγξετε στο insomnia. Αυτό είναι από μια παράλληλη δημοσίευση στο μλογκ μου sotostips.blogspot.com . Αν έχετε την καλοσύνη βάζετε ένα ορατό link στο άρθρο μου στο μλογκ.

Freegr network είπε...

Οι πληροφορίες αναφέρουν ήδη το αξιόλγο μπλογκ του καλου μας φιλου στο τέλος του άρθρου.

Από το Blogger.