32nm

Δυο νεες πλατφορμες Sabine και Liano απο την AMD!

Η τεχνολογία δεν σταματά ποτέ και τώρα η AMD, είναι έτοιμη να κάνει ένα μεγάλο βήμα στον τομέα τον επεξεργαστών με ενσωματωμένα ολοκληρωμένα γραφικά, τα οποία θα είναι πρωτοποριακά. Με τέσσερις δυναμικούς x86 πυρήνες, μηχανή γραφικών συμβατή με DirectX 11, λιθογραφία στα 32 nm που αποτελεί μια σωστή κίνηση για ενεργειακή κατανάλωση, οι μικροεπεξεργαστές θα αλλάξουν τον χώρο της τεχνολογίας ιδίως σε ότι αφορά τον χώρο των ολοκληρωμένων γραφικών.
Η πρώτη Advanced Processing Unit (APU) της AMD, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις του site Expreview θα φέρουν την κωδική ονομασία Llano, απο 2 μέχρι και τέσσερις πυρήνες CPU, DX 11, ενσωματωμένο DDR3 memory controller και πολλά άλλα. Παράληλλα, η νέα πλατφόρμα με το όνομα Sabine (η οποία ενσωματωμένη θα ολοκληρώνεται με την APU), θα υποστηρίζει USB 3.0 με 16 θύρες, 6 θύρες SATA, Raid και νέες δυνατότητες αξιοποιώντας το SB9xxM chipset της AMD. Η πλατφόρμα Llano θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2011, όπου θα περιλαμβάνει και τους Orochi CPU, με υποστήριξη έως και τεσσάρων πυρήνων, 8 MB cache και DDR3, και Ontario APU, με υποστήριξη μέχρι και δύο πυρήνων, 1 MB cache και DDR3.

About Freegr network

2 Post a Comment:

Sun In Clouds είπε...

Υπάρχει καμία πληροφορία για το socket που θα χρησιμοποιηθεί στη νέα πλατφόρμα;

Freegr network είπε...

Μαλλον αφορα το AM3 οπως αναφερουν οι πληροφοριες αλλα θα υπαρχει συμβατοτητα προς τα πισω για ορισμενους επεξεργαστες...

Από το Blogger.